Главно РС и матица

Брнабић: Имам намеру да се учланим у СНС – из многих разлога

НИЈЕ ОТКРИЛА КАДА ЋЕ ТО БИТИ, АЛИ ЈЕ РЕКЛА ДА ЋЕ ОБЈАСНИТИ РАЗЛОГЕ

ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић изјавила је данас да има намјеру да се учлани у Српску напредну странку (СНС) али није прецизирала када ће се то десити нити разлоге за ту одлуку.

„То је нешто што ћете видети у будућности. Имам намеру да се учланим у СНС из многих разлога. Објаснићу их у том тренутку“, рекла је Брнабић након скупа посвећеног јавној управи.

Поједини медији су протеклих дана писали да ће премијерка постати члан СНС у вријеме када та странка буде славила годишњицу оснивања у другој половини октобра.

На питање о реконструкцији Владе и тврдњама да ће неколико министара бити промијењено прије избора, Брнабић је рекла да никада није бјежала од теме реконструкције.

Навела је да ту тему „замрзла“ у тренутку када се нарочито погоршао живот Срба на Косову, како се евентуално не би појавила нестабилност у Влади.

„Отворићу четворо очи да пратим рад министара у ових шест месеци пред изборе, да ли дају сто одсто и да ли се залажу. Нема опуштања ни ових шест месеци, желим још брже да раде“, рекла је она.

(Бета)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар