Glavno RS i matica

Brnabić: Imam nameru da se učlanim u SNS – iz mnogih razloga

NIJE OTKRILA KADA ĆE TO BITI, ALI JE REKLA DA ĆE OBJASNITI RAZLOGE

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ima namjeru da se učlani u Srpsku naprednu stranku (SNS) ali nije precizirala kada će se to desiti niti razloge za tu odluku.

„To je nešto što ćete videti u budućnosti. Imam nameru da se učlanim u SNS iz mnogih razloga. Objasniću ih u tom trenutku“, rekla je Brnabić nakon skupa posvećenog javnoj upravi.

Pojedini mediji su proteklih dana pisali da će premijerka postati član SNS u vrijeme kada ta stranka bude slavila godišnjicu osnivanja u drugoj polovini oktobra.

Na pitanje o rekonstrukciji Vlade i tvrdnjama da će nekoliko ministara biti promijenjeno prije izbora, Brnabić je rekla da nikada nije bježala od teme rekonstrukcije.

Navela je da tu temu „zamrzla“ u trenutku kada se naročito pogoršao život Srba na Kosovu, kako se eventualno ne bi pojavila nestabilnost u Vladi.

„Otvoriću četvoro oči da pratim rad ministara u ovih šest meseci pred izbore, da li daju sto odsto i da li se zalažu. Nema opuštanja ni ovih šest meseci, želim još brže da rade“, rekla je ona.

(Beta)

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar