Главно РС и матица

Ђукановић побјегао из ресторана у Мајамију – од српске заставе

ЗАСТАВУ У РЕСТОРАНУ VILLA AZZUR – У ЊЕГОВОЈ БЛИЗИНИ - РАЗВИО ЈЕДАН СРБИН
  • Борис МАЛАГУРСКИ: Тврдио да је животно угрожен. Обезбјеђење и полиција су га извели из ресторана

ФИЛМСКИ режисер, продуцент и телевизијски водитељ Борис Малагурски објавио је на свом Фејсбук профилу и Инстраграму екслузивну информацију да је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић у Мајамију позвао полицију када је један човјек у ресторану развио српску заставу.

Према ријечима Малагурског, Ђукановић је због развијене српске заставе тврдио да је животно угрожен.

„Док је Мило Ђукановић славио Нову годину у престижном ресторану Villa Azzur у Мајамију, један Србин, који ми је послао ову слику и информацију, раширио је српску заставу поред њега. Према његовом наводу, Мило је био згрожен, звао је полицију и рекао да “му је живот угрожен и у 00:45 је изведен из локала под јаком пратњом полиције и обезбјеђења“, написао је Малагурски на ФБ.

Такође је додао да је и „птицама на грани јасно да је његово вријеме прошло“.

„Браво за српски инат, браво свима који излазе на протесте широм Балкана за борбу, а Мило ће морати да се врати у Црну Гору да одговара за сва злодјела која је починио, закључио је он.

Како је изгледао дочек 2020. године у престижном ресторану Villa Azzur у Мајамију гдје су гости носили естравагантне шешире, што се види по фотографији коју је поставио Малагурски.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар