Главно Странке

Додик: На локалне изборе излазимо чиста образа и идемо на велику побједу

ИГОР РАДОЈИЧИЋ КАНДИДАТ СНСД И ПАРТНЕРСКИХ СТРАНАКА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БАЊАЛУКЕ

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, рекао је да та странка на локалним изборима иде на велику побједу, укључујући изборну јединицу три у којој традиционално има добре резултате.

„У свим општинама гдје имамо начелнике идемо на побједу, а тамо гдје их немамо идемо на то да добијемо наше начелнике уз подршку партнера. Наш кандидат у Бањалуци је (Игор) Радојичић. Окупљамо скоро 80 одсто политичког капацитета у подршци оваквом приједлогу. Радојичић то заслужује јер је урадио озбиљан посао и то су грађани видјели“, рекао је Додик.

Он је, уочи састанка Извршног комитета СНСД-а са руководством локалних одбора ове странке из изборне јединице три у Бањалуци, истакао да СНСД излази на изборе са образом јер је учинио многе добре ствари.

„То неће покварити различите неистине које се шире у јавном простору“, нагласио је Додик.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Игор Радојичић рекао је да је данас одржан састанак девет политичких партија на којем је усаглашен коалициони договор који ће бити потписан до краја мјесеца.

То је блок који у Бањалуци има подршку најмање двије трећине грађана и који ће обезбиједити стабилан развој Бањалуке и у наредне најмање четири године“, истакао је Радојичић.

Изборну јединицу три чине Бањалука, Челинац, Котор Варош, Кнежево, Мркоњић Град, Шипово, Језеро, Рибник, Купрес, Источни Дрвар и Петровац.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар