Glavno Predsjednik RS

Dodik: Smrt generala Milovanovića veliki je gubitak za cijeli srpski narod

CVIJANOVIĆ: DAO JE VELIKI DOPRINOS U NAJTEŽIM TRENUCIMA STVARANJA SRPSKE

SRPSKI član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici preminulog general-pukovnika Vojske Republike Srpske Manojla Milovanovića.

Sa žaljenjem sam primio vijest o smrti general-pukovnika Manojla Milovanovića, koji je kao visoki vojni starješina dao doprinos u stvaranju i odbrani Republike Srpske“, istakao je Dodik.

On je naveo da je smrt general-pukovnika Milovanovića veliki gubitak ne samo za njegovu porodicu i prijatelje, nego i za cijeli srpski narod.

Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, upućujem vam izraze mog najdubljeg saučešća, navedeno je u telegramu saučešća srpskog člana Predsjedništva BiH.

Cvijanović: Dao je veliki doprinos u najtežim trenucima stvaranja Republike Srpske

I predsjednica RS Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici preminulog generala.

„Iskreno sam ožalošćena tužnom viješću o smrti generala Vojske Republike Srpske i senatora Manojla Milovanovića. General Milovanović ostaće upamćen kao hrabar i častan general, iskreni rodoljub koji je dao veliki doprinos u najtežim trenucima stvaranja Republike Srpske“, nevela je Cvijanovićeva.

Dodala je da njegov odlazak predstavlja veliki gubitak za porodicu i prijatelje, ali i za srpski narod.​

„U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća“, navodi se u telegramu predsjednice Republike Srpske.

General-pukovnik Vojske Republike Srpske u penziji Manojlo Milovanović preminuo je jutros u Banjaluci u 76. godini.

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar