Glavno Stranke

Dodik: SNSD ima povećanu podršku javnosti pred lokalne izbore

NAGLASIO: „IMAMO ODLIČNOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA BANJALUKE“
  • Upozorio: „U Mostaru treba da budu izabrani autentični Srbi, a ne konvertiti koji su na listama hrvatskih i bošnjačkih političkih partija

MILORAD Dodik, lider SNSD, izjavio je da je ta politička partija povećala podršku javnosti pred lokalne izbore u BiH, na šta ukazuju posljednje ankete.

Posljednja anketa koja je sprovedena među građanima kaže da SNSD dobro stoji. Očekujemo još veću podršku u svim opštinama u Republici Srpskoj“, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Od SNSD u Banjaluci, koji predvodi kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić, Dodik očekuje pobjedu.

Radojičić je kao gradonačelnik Banjaluke u posljednjih nekoliko godina pokazao kako se radi, a SNSD je ostavio veliki pečat u razvoju grada i prigradskih naselja“, dodao je Dodik.

On je istakao da na području Banjaluke asfaltirano više od 1.000 seoskih i prigradskih puteva među kojima je i Manjača.

Imamo odličnog kandidata za gradonačelnika i siguran sam u pobjedu“, istakao je Dodik.

Govoreći o srpskoj listi u Mostaru za izbore u tom gradu, Dodik je rekao da je važno što je pokazano jedinstvo i očekuje da od četiri srpska mjesta, dobiju dva, što bi bila odlučujuća prevaga u izboru vlasti.

Treba da budu izabrani autentični Srbi, a ne konvertiti koji su na listama hrvatskih i bošnjačkih političkih partija“, zaključio je Dodik.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar