Главно Предсједник РС

Додик у своје и у име Владе РС позвао Иванића и Говедарицу на `постизборну кафу`

ОПОЗИЦИОНИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА РС ИЗЈАВИО ДА ПОЗИВ НЕЋЕ ПРИХВАТИТИ НИ ЈЕДАН НИ ДРУГИ

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик позвао је данас кандидате опозиције за српског члана Предсједништва БиХ и предсједника Републике Младена Иванића и Вукоту Говедарицу на кафу, те да поразговарају о актуелној политичкој ситуацији у Српској.

Према сазнањима новинске агенције Срна, имајући у виду чињеницу да је у Српској постизборни период, предсједник Републике мишљења је да је вријеме да сједну и разговарају.

Додик је позив упутио у име предсједника Владе Жељке Цвијановић и у своје име.

Говедарица  је коментаришући позив предсједника СНСД-а Милорада Додика на кафу, казао да нема намјеру да сједи и пије кафу са њим.

„Добили смо допис. Немам намјеру да сједим и пијем кафу са човјеком који је на врху режима и са човјеком који је од СДС-а хтио да направи терористичку организацију“, рекао је Говедарица.

Он је додао да ни Младен Иванић, почасни предсједник ПДП-а и актуелни члан Предсједништва БиХ, такође не намјерава пити кафу са Додиком.

Говедарица је рекао да су имали састанак Савеза за побједу, те да овај савез наставља са радом и у постизборним активностима.

„Желимо да утврдимо да је била брутална крађа. У односу на јучерашњи дан имамо 1.500 неважећих листића“, рекао је Говедарица додајући да ће се вјероватно број неважећих листића попети на 50.000.

Он је нагласио да Савез за побједу само тражи да се утврди истина и да са правом инсистира на поновном бројању гласова.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар