Glavno Federacija/BiH

Karamatić Mektiću: Ti si za političku saraj-čaršiju samo Vlah za jednokratnu upotrebu

ŽELJKA KOMŠIĆA NAZVAO „MITSKIM BALIJOM“, A NJEGOVU DF – „STRANKOM BALIJA“

ČLAN Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS), Mario Karamatić, poručio je danas ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću da je „džaba pocijepao boračku knjižicu Vojske Republike Srpske, jer je i dalje, kako je rekao, samo „Vlah za jednokratnu upotrebu političke saraj-čaršije“.

„Koliko god Mektić misli da je cijepajući ovu knjižicu i ‘boreći’ se za BiH, kako sam reče, a ne za Republiku Srpsku, postao ‘patriota’ po mjeri ‘tamnog vilajeta’, odnosno političke saraj-čaršije, uzimam sebi za pravo da mu poručim dvije stvari – ne mogu zamisliti da ja ili bilo ko od mojih saboraca pocijepa iskaznicu HVO-a i drugo – džaba je pocijepa, Dragane… nisi njihov i nikada nećeš biti, samo si Vlah za jednokratnu upotrebu“, napisao je Karamatić na svom Fejsbku.

Karamatić je ocijenio da se granica do koje su Srbi i Hrvati spremni da idu da bi dobili „halal sertifikat“ od saraj-političke čaršije vremenom sve više i više pomjera.

„Danas je Dragan Mektić poderao boračku knjižicu VRS za koju se borio. Učinio je to da bi se još malo dodvorio Bakiru Izetbegoviću i paraobavještajnim strukturama SDA i međunarodne zajednice koje ga drže u životu dok Tužilaštvo BiH ne počne da radi svoj posao, a počeće, prije ili kasnije“, naveo je Karamatić.

On je dodao i da ne manjka Srba i Hrvata koji su vjerno služili „saraj-čaršiji“ da bi na kraju od nje bili odbačeni.

Karamatić je za Željka Komšića, trenutno predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, rekao:

„On je mitski balija, a njegova Demokratska fronta je stranka balija“.

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar