Главно Странке

Кошарац: Годинама нисам користио e-mail са којег је наводно послата пријетња клубу НДП

„ВЈЕРУЈЕМ ДА ЈЕ РИЈЕЧ О ХАКЕРСКОЈ ИГРИ СА ПОЛИТИЧКОМ ПОЗАДИНОМ УПЕРЕНОM ПРОТИВ МЕНЕ“
  • Из НДП навели да је „пријетеће писмо упућено са адресе stasa.kosarac@parlament.ba и затражили од надлежних да провјере његову аутентичност

ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋИ Клуба посланика СНСД у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац изјавио је да никада и никоме није слао пријетеће и-мејлове, нити му то пада на памет.

„Адресу са које је, наводно, послата пријетећа порука у Клуб НДП-а у Народној скупштини Републике Српске нисам користио дужи низ година. Вјерујем да је ријеч о хакерској игри која има политичку позадину и која представља наставак притисака с циљем моје политичке дискредитације, које трпим већ неко вријеме“, рекао је Кошарац Срни.

Он је додао да се придружује и подржава захтјеве да надлежни органи спроведу истрагу о овим пријетњама.

„Одмах сам обавијестио Секретаријат Парламентарне службе БиХ, тражећи да детаљно истраже овај случај и да ме обавијесте о резултатима истраге“, нагласио је Кошарац.

Он је подвукао да никада није користио пријетње као начин комуникације са политичким неистомишљеницима.

„Ни са ким из НДП-а немам никакав проблем у комуникацији, баш као што немам проблем да своје политичке ставове изражавам јавно и коректно. Очекујем и од свих других да се тако понашају“, поручио је Кошарац.

НДП је данас саопштио да је на званичну и-мејл адресу Клуба посланика ове странке у Народној скупштини Републике Српске упућено пријетеће писмо, због чега су се обратили генералном секретару Народне скупштине како би обавијестио Министарство унутрашњих послова и затражио званичну истрагу.

Из НДП-а наводе да је „пријетеће писмо упућено са адресе stasa.kosarac@parlament.ba те траже од надлежних да провјере аутентичност ове пријетње чији је „циљ ограничавање уставних и законских права и обавеза изабраних народних посланика“.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар