Glavno Stranke

Kovačević: Govedarice su se lako i ekspresno odrekli svi – od građana do njegovih iz SDS

„PONAŠANJE STAŠE KOŠARCA JASNO JE I NEDVOSMISLENO OSUDIO PREDSJEDNIK SNSD“
  • Radovan KOVAČEVIĆ: SDS ne samo da se nije odrekla najsramnijeg ministra u istoriji Republike Srpske – Dragana Mektića – nego ga je još i nagradila pozicijom nosioca svoje liste na posljednjim izborima

MILORAD Dodik, predsjednik SNSD, sasvim jasno je i nedvosmisleno osudio ponašanje Staše Košarca i samo politički licemjeri i lešinari poput Vukote Govedarice mogu pokušavati da to relativiziju, izjavio je portparol ove stranke Radovan Kovačević.

„Umjesto što brine o tome koga će se ili neće odreći Milorad Dodik, Vukota Govedarica bi se mogao barem jednom zamisliti i shvatiti da su se njega odrekli i to lako baš svi – od građana Republike Srpske na izborima pa do njegovih partijskih drugova koji su ga ekspresno smijenili i tako učinili predsjednikom partije sa najkraćim mandatom u istoriji“, istakao je Kovačević u izjavi za Srnu.

On je naglasio da je ponašanje Staše Košarca za SNSD potpuno nedopustivo, neprihvatljivo i neće biti tolerisano, te da tu nema nikakve dileme.

Kovačević je rekao da je SNSD ozbiljna i odgovorna politička stranka koja nikada nije tolerisala neodgovorno i uvredljivo ponašanje svojih funkcionera i tako će biti i sada.

„S druge strane, SDS je stranka koja je uvijek nagrađivala one ljude koji su se ponašali neodgovorno, prvenstveno prema građanima, ali i prema interesima Republike Srpske, pa su tako samo najsramnijeg ministra u istoriji Republike Srpske Dragana Mektića nagradili pozicijom nosioca liste na posljednjim izborima“, podsjetio je Kovačević.

On je naveo da je Dragan Mektić bio ministar koji je na svaki mogući način posramio sve građane Republike Srpske i koji je konstantno, kompletan mandat radio isključivo protiv interesa Srpske, a u interesu nekih drugih koji o Republici Srpskoj ne misle ništa dobro.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar