Glavno Svijet

Medojević: Iza Đukanovićevog zakona stoje Crnogorski nacional-socijalisti

UPOZORIO: „SAMO SLOGA SVETINJE SPAŠAVA – SAMO SLOŽNO, SAMO JAKO, MI ILI ON“

Nebojša Medojević

  • Komunisti su iskoristili tranziciju da postanu nova buržoazija. E sad je ponovo vrijeme za borbu. Oni hoće da ponište našu istoriju i naprave nove Crnogorce za novo doba. Novi komunizam. Buržoazije i mafije. Bez država, nacija, ljudskih prava, suverenosti, demokratije, vjere i porodice

„SVAKI fašizam počne kao karikatura i komedija, a završi kao tragedija po taj narod. Iza ovog zakona stoje Crnogorski Fašisti, napisao je na svom Fejsbuk profilu lider Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

Povodom intervjua raspopa Dedeića hrvatskoj televiziji Z1 upozorio je na političke partnere Mila Đukanovića Ranka Krivokapića, Darka Šukovića, Duška Markovića, Zorana Pažina, Radovana Radonjića, Srđe Darmanovića, Mića Vlahovića, Željka Ivanovića i druge Crnogorske nacional-socijaliste.

Ocenio je: „Potreban nam je temeljni istorijski dogovor o odnosima i tipu sistema u Crnoj Gori. Pad Berlinskog zida smo prespavali. Komunisti su iskoristili tranziciju da postanu nova buržoazija. E sad je ponovo vrijeme za borbu. Oni hoće da ponište našu istoriju i naprave nove Crnogorce za novo doba. Novi komunizam. Buržoazije i mafije. Bez država, nacija, ljudskih prava, suverenosti, demokratije, vjere, porodice. Imamo ponovo šansu za sistemsku promjenu“, navodi Medojević.

Po njegovim rečima, SPC i pravoslavlje Crnogoraca i Srba u Crnoj Gori neće biti sigurno dok je na vlasti Staljinistička lopovska sekta DPS. Zato se Đukanovićev anticrnogorski režim mora odmah smjenjivati.

„Samo SLOGA svetinje spašava. Samo složno! Samo jako! MI ILI ON. Da obranimo sveto CRNOGORSKO ime od ovih antihrista i lopova“, zaključio je Medojević.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar