Главно Странке

Мићо Мићић одустао од кандидатуре за предсједника СДС

ОБЕЋАО ДА ЋЕ И ОН И ГРАДСКИ ОДБОР БИЈЕЉИНЕ СНАЖНО ПОДРЖАТИ НОВОГ ЛИДЕРА

МИЋО Мићић, потпредсједник СДС-а из Бијељине, одустао је од кандидатуре за лидера странке, наводећи да тиме даје конкретан допринос у постизању консензуса око једног кандидата.

Мићић је у саопштењу навео да је овај потез у интересу јединства које је пријеко потребно СДС-у.

„СДС сутра очекују вјероватно најважнији унутарстраначки избори у претходних 20 година. У тренутку дубоке кризе у којој је странка већ неколико година из низа објективних, али и субјективних разлога, сад нам је најпотребније да погледамо једни друге у очи, превазиђемо подјеле и вратимо СДС на мјесто које јој припада од оснивања и странке и Републике Српске“, поручио је Мићић.

Мићић је захвалио Градском одбору СДС Бијељина који му је указао повјерење, предложивши га за предсједника СДС-а и свим људима из других одбора који су изразили жељу да њега виде на челу СДС-а.

„Градски одбор СДС Бијељина и ја ћемо свим снагама подржати новог предсједника и руководство СДС, а позивам и све остале чланове сранке, прије свега, новог предсједника СДС да нам већ од првог дана послије унутарстраначких избора први и најважнији задатак буде опоравак СДС-а“, поручио је Мићић.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар