Glavno Stranke

Mićo Mićić odustao od kandidature za predsjednika SDS

OBEĆAO DA ĆE I ON I GRADSKI ODBOR BIJELJINE SNAŽNO PODRŽATI NOVOG LIDERA

MIĆO Mićić, potpredsjednik SDS-a iz Bijeljine, odustao je od kandidature za lidera stranke, navodeći da time daje konkretan doprinos u postizanju konsenzusa oko jednog kandidata.

Mićić je u saopštenju naveo da je ovaj potez u interesu jedinstva koje je prijeko potrebno SDS-u.

„SDS sutra očekuju vjerovatno najvažniji unutarstranački izbori u prethodnih 20 godina. U trenutku duboke krize u kojoj je stranka već nekoliko godina iz niza objektivnih, ali i subjektivnih razloga, sad nam je najpotrebnije da pogledamo jedni druge u oči, prevaziđemo podjele i vratimo SDS na mjesto koje joj pripada od osnivanja i stranke i Republike Srpske“, poručio je Mićić.

Mićić je zahvalio Gradskom odboru SDS Bijeljina koji mu je ukazao povjerenje, predloživši ga za predsjednika SDS-a i svim ljudima iz drugih odbora koji su izrazili želju da njega vide na čelu SDS-a.

„Gradski odbor SDS Bijeljina i ja ćemo svim snagama podržati novog predsjednika i rukovodstvo SDS, a pozivam i sve ostale članove sranke, prije svega, novog predsjednika SDS da nam već od prvog dana poslije unutarstranačkih izbora prvi i najvažniji zadatak bude oporavak SDS-a“, poručio je Mićić.

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar