Главно РС и матица

Премијер Луксембурга дочекао Ану Брнабић и њену партнерку Милицу Ђурђић

ГЗАВИЈЕ БЕТЕЛ БИО У ПРАТЊИ СВОГ ПАРТНЕРА ГОТЈЕ ДЕСТЕНЕЈА

ПРЕМИЈЕР Луксембурга Гзавије Бетел угостио је српску премијерку Ану Брнабић и њену партнерку докторку Милицу Ђурђић.

Брнабић, која је се налази у дводневној посјети Луксембургу, ретвитовала је неколико фотографија које је луксембуршки премијер објавио на Твитеру, насталих током њиховог сусрета и обиласка града, а на којима се виде и њихови партнери.

„Сутра ћу званично примити српску премијерку, а вечерас Готје Дестенеј и ја радо поздрављамо наше пријатеље Ану Брнабић и Милицу и заједно обилазимо град Луксембург“, написао је Бетел на налогу на Тњиттеру.

Премијерка је ретвитовала поруку и додала да је Луксембург један од најљепших градова и да се захваљује Бетелу на позиву да га посјети.

„После његове посете Србији у мају, узбуђена сам што могу да радим на јачању веза између Србије и Луксембурга“, написала је премијерка Србије.

Брнабић борави од данас у дводневној посјети Луксембургу, током које ће се састати с највишим званичницима те земље и учествовати на Економском форуму Србија-Луксембург.

Брнабићева борави у Луксембургу на позив Бетела, који ће српској премијерки уприличити свечани дочек са војним почастима на Тргу Клерфонтен у Луксембургу.

Теме разговора двоје премијера биће билатерални односи, као и европске интеграције и однос између Европске уније и Западног Балкана.

(Танјуг)

1 коментар

  • Значи наша Миличица о трошку грађана Србије иде на педерске забаве по свијету. Ма како је то само дражесно. Има се, може се. Све веле унапређујући билатералу, онако успут, између два свинга са .. како ово.. Гзавијеом и Готјеом.. машала.. који воде тако важну и велику земљу, чија ће јуначка војска да одпрди два почасна плотуна чим гошће сврше игранку а начну се озбиљне теме, и гдје пионири иду по лопте у Белгију, кад први тим промаши пенал. Аферим Анчи, алал ти кајла!

Кликни овде да поставиш коментар