Glavno RS i matica

Premijer Luksemburga dočekao Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu Đurđić

GZAVIJE BETEL BIO U PRATNJI SVOG PARTNERA GOTJE DESTENEJA

PREMIJER Luksemburga Gzavije Betel ugostio je srpsku premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku doktorku Milicu Đurđić.

Brnabić, koja je se nalazi u dvodnevnoj posjeti Luksemburgu, retvitovala je nekoliko fotografija koje je luksemburški premijer objavio na Tviteru, nastalih tokom njihovog susreta i obilaska grada, a na kojima se vide i njihovi partneri.

„Sutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg“, napisao je Betel na nalogu na Tnjitteru.

Premijerka je retvitovala poruku i dodala da je Luksemburg jedan od najljepših gradova i da se zahvaljuje Betelu na pozivu da ga posjeti.

„Posle njegove posete Srbiji u maju, uzbuđena sam što mogu da radim na jačanju veza između Srbije i Luksemburga“, napisala je premijerka Srbije.

Brnabić boravi od danas u dvodnevnoj posjeti Luksemburgu, tokom koje će se sastati s najvišim zvaničnicima te zemlje i učestvovati na Ekonomskom forumu Srbija-Luksemburg.

Brnabićeva boravi u Luksemburgu na poziv Betela, koji će srpskoj premijerki upriličiti svečani doček sa vojnim počastima na Trgu Klerfonten u Luksemburgu.

Teme razgovora dvoje premijera biće bilateralni odnosi, kao i evropske integracije i odnos između Evropske unije i Zapadnog Balkana.

(Tanjug)

1 komentar

  • Znači naša Miličica o trošku građana Srbije ide na pederske zabave po svijetu. Ma kako je to samo dražesno. Ima se, može se. Sve vele unapređujući bilateralu, onako usput, između dva svinga sa .. kako ovo.. Gzavijeom i Gotjeom.. mašala.. koji vode tako važnu i veliku zemlju, čija će junačka vojska da odprdi dva počasna plotuna čim gošće svrše igranku a načnu se ozbiljne teme, i gdje pioniri idu po lopte u Belgiju, kad prvi tim promaši penal. Aferim Anči, alal ti kajla!

Klikni ovde da postaviš komentar