Glavno Stranke

Radojičić kandidat SNSD za gradonačelnika Banjaluke – sa podrškom još devet partija

DODIKOVA PARTIJA RAČUNA DA ĆE I U NAREDNE 4 GODINE DOMINIRATI U GRADSKOJ SKUPŠTINI

PREDSJEDNIŠTVO Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Banjaluka (SNSD) danas je donijelo zvaničnu odluku o kandidaturi Igora Radojičića za gradonačelnika Banjaluke.

U okviru rokova za podnošenje prijava Centralnoj izbornoj komisiji BiH, Predsjedništvo je donijelo odluku da se Radojičić predloži za gradonačelnika Banjaluke, kao prijedlog SNSD-a i još devet političkih partija koje podržavaju njegovu kandidaturu.

Ova odluka donesena je na prijedlog svih organizacionih jedinica Gradskog odbora – mjesnih i rejonskih odbora, te aktiva mladih, žena i penzionera.

U okviru priprema za predstojeće izbore, Predsjedništvo je danas usvojilo i širu listu kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banjaluke.

Istovremeno, Predsjedništvo je konstatovalo da su sve organizacione jedinice Gradskog odbora u potpunosti spremne za predstojeće izbore u Banjoj Luci, te, na osnovu relevantnih pokazatelja sa terena, izrazilo čvrsto uvjerenje da će Radojičić i u iduće četiri godine voditi Banjaluku, kao i da će SNSD zadržati dominantnu poziciju u budućem sazivu Skupštine grada.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar