Главно Странке

Радојичић: Ово није просто почетак кампање – ово је финале напорног рада

ПРВИ ПЛАКАТИ КОАЛИЦИЈЕ „ОКУПЉАЊЕ ЗА БАЊАЛУКУ“ – ПОРЕД ПАЛАТЕ РЕПУБЛИКЕ
  • Игор РАДОЈИЧИЋ: „Напорно смо радили у претходних 1.500 дана. Иза нас у граду Бањалуци у протекле четири године направљено је доста великих пројеката и рјешено хиљаде појединачних проблема. Направљене су нова топлана, фабрика воде, три спортске дворане, те 26 дјечјих игралишта
  • Окупљени смо – нагласио је – око једног реалног и амбициозног плана Бањалука 2025+. Зашто 5+ зато што морамо бити најбољи и узор свима другима

ПРВИ предизборни плакати коалиције „Окупљање за Бањалуку“ постављени су у близини Палате Републике у Бањалуци.

Поред Игора Радојичића, кандидата за градоначелника Бањалуке плакате су поставили и носиоци изборних листа ПУП-а, УС-а, ДНС-а, Демоса, СП-а, СПС-а, Прве СДС, НДП-а и Полиграфа.

Радојичић је рекао да је вријеме за „Окупљање за Бањалуку“, чиме је Видовданска коалиција, коју чини 10 политичких партија, не започела кампању већ дошла да финализира резултат напорног рада.

„Напорно смо радили у претходних 1.500 дана. Иза нас у граду Бањалуци у протекле четири године направљено је доста великих пројеката и рјешено хиљаде појединачних проблема“, навео је Радојичић.

Додао је да је у Бањалуци направљена једна нова топлана, једна фабрика воде, три спортске дворане, те 26 дјечјих игралишта.

„Окупљени смо око једног реалног и амбициозног плана Бањалука 2025+. Зашто 5+ зато што морамо бити најбољи и узор свима другима“, казао је Радојичић.

Додао је да је ових 10 партија окупљено око идеје града у којем ће људи жељети живјети и у којем ће се за још 8.000 повећати број запослених, јер је број запослених у протекле четири године повећан за више од 8.000 радних мјеста.

Радојичић је позвао и све политичке субјекте да воде фер политичку борбу и да Бањалука након 15. новембра добије стабилно, одлучно са стратешком визијом вођство града.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар