Главно Странке

Шпирић: Додик говором на отварању ЕЈОФ показао да води одговорну и мудру политику

„СИНОЋ СУ ДОБИЛИ ЛЕКЦИЈУ ОНИ КОЈИ СУ ЗАТРОВАЛИ ЈАВНИ ПРОСТОР У САРАЈЕВУ“
  • „Тужно је било слушати звиждуке на помен Републике Српске која је издвојила више од 50 милиона КМ да би се ова спортска манифестација одржала у Сарајеву и Источном Сарајеву“

НИКОЛА Шпирић, потпредсједник СНСД, изјавио је Срни да су звиждуци са трибина стадиона „Асим Ферхатовић Хасе“ у Сарајеву током свечане церемоније отварања Европског омладинског олимпијског фестивала – ЕЈОФ 2019. посљедње упозорење за очување могућности заједничког живота у БиХ.

Шпирић је нагласио да је Милорад Додик својим доласком и одмјереним говором на отварању показао да води озбиљну и одговорну политику у чијем фокусу су млади људи, будућност и бољи живот.

„Тужно је било слушати звиждуке на помен Републике Српске која је издвојила више од 50 милиона КМ да би се ова спортска манифестација одржала у Сарајеву и Источном Сарајеву“, оцијенио је Шпирић.

Они који су затровали јавни простор у Сарајеву, истакао је Шпирић, добили су синоћ лекцију да спорт и младост морају имати приоритет и зато су ријечи које је упутио предсједавајући Предсједништва БиХ звиждук претвориле у аплауз и подршку здравог ткива овог друштва.

„Било би лијепо да странке са сједиштем у Сарајеву схвате бар једном своју грешку и упуте бар једно извињење за оно што су својом аутистичном политиком угрозиле и нарушиле“, рекао је Шпирић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар