Главно Странке

Шпирић: Савез за промејене дјеловањем у Сарајеву показао да му је Српска једини проблем

„ИМА СТРАХ ОД УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋ НА ОКТОБАРСКИМ ИЗБОРИМА“

ПОТПРЕДСЈЕДНИК СНСД-а Никола Шпирић изјавио је да је у редовима странака Савеза за промјене очигледан страх од убједљиве побједе кандидата СНСД-а Милорада Додика за српског члана Предсједништва БиХ и Жељке Цвијановић за предсједника Републике Српске на изборима 7. октобра.

„Неће они бирати средства за дискредитацију, заборављајући да се народ пита, а кад год се народ питао издајници нису имали шансе. Тако ће бити и 7. октобра“, рекао је Шпирић Срни.

Према његовим ријечима, они који се јавно хвале да нису изашли на референдум поводом Дана Републике Српске и који готово четири године из Сарајева „јуришају на институције Републике Српске, оличени у Савезу за промјене, на челу са СДС-ом, ових дана поручују грађанима да имају рјешење за све проблеме“.

„Заправо, њихово понашање и дјеловање у Сарајеву говори да је за њих једини проблем Република Српска. Заборављају да је српски народ судбоносно везан за Републику Српску и да ће поново на изборима 7. октобра изабрати оне којима је Српска светиња, а не проблем“, поручио је Шпирић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар