Видео Главно Свијет

Српски лидери у Црној Гори Мандић, Кнежевић и Зоговић пјевали у полицијској марици

УПЛАШИО СЕ ЂУКАНОВИЋЕВ РЕЖИМ – ПУСТИО ИХ ИЗ ПРИТВОРА ПРИЈЕ ИСТЕКА 72 САТА

Андрија Мандић, Милан Кнежевић и Милун Зоговић

  • Ин4С: Ово је порука храбрости и заједништва. Режим не може да нас уплаши јер смо на правој страни. Бранимо светиње, а то је благослов

ЂУКАНОВИЋЕВ монтенегрински режим, иако се ослања и на НАТО, нема петљу какву би волио да има.

Лидере Демократског фронта (ДФ) Андрију Мандића и Милана Кнежевића и посланика Милуна Зоговића јутрос је пустио из притвора.

А планирао је да их држи бар још један дан.

Свој тројици Основно државно тужилаштво у Подгорици било одредило притвор до 72 часа, без обзира што им није скинут посланички имунитет, а за дјело за које се терете није запријећена казна виша од пет година због чега су почели штрајк глађу у притвору.

Мандић, Кнежевић и Зоговић најавили су конференцију за новинаре у холу Скупштине Црне Горе у Подгорици.

Сви посланици ДФ-а ухапшени су у Скупштини Црне Горе приликом покушаја опструкције гласања за дискриминаторски закон којим се предвиђа отимање храмова Српској православној цркви.

Информативни портал ИН4С добио је, ексклузивно, снимак из телефона посланика Зоговића, који је управо изашао из затвора.

У њему су посланици Демократског фронта, који су срамно ухапшени од стране црногорске полиције, док су обављали своју обавезу у Скупштини Црне Горе протестујући због усвајања закона о отимачини имовине СПЦ у Црној Гори, нису подлегли притиску, далеко од тога да их је уплашило поступање режима – пјевали у марици док су их водили у затвор!

Ово је порука храбрости и заједништва. Режим не може да нас уплаши јер смо на правој страни. Бранимо светиње, а то је благослов.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар