Главно РС и матица

Вулин: Ако Приштина покуша са силом против Вучића – добиће јасан одговор

„ШИПТАРИ СЕ ЈУНАЧЕ КАД НИСУ СА ВУЧИЋЕМ И ПРЕД КАМЕРАМА“

МИНИСТАР одбране Александар Вулин поручио је данас властима у Приштини да не размишљају о томе да покушају да примјене силу на предсједнику Србије и врховном команданту Војске Србије, Александру Вучићу, јер би то наишло на јасан одговор.

Вулин је реагујући на пријетње предсједника косовског парламента Кадри Весељија, поручио да ће упркос Приштини Вучић сачувати мир, али и Србе на Косову и Метохији.

„Они добро знају да је Вучићев долазак на Косово и Метохију историјска посета која ће учврстити Србе и зато траже начин да је спрече. Свака идеја о покушају да се примени сила на председнику Србије и врховном команданту војске Србије, наишла би на јасан одговор. Не бих Приштини саветовао ни да размишља о томе. Вучић ће упркос Приштини сачувати мир али и Србе на Косову и Метохији“, навео је Вулин у изјави достављеној медијима.

Вулин каже да се „шиптари јуначе“ када су далеко од Вучића, а да се на преговорима и пред камерама понашају другачије.

„Док нема камера и док су у истој просторији са Вучићем не помињу забране и силу. Тога се сете касније. Ово је још један покушај да зауставе разговоре који им никако не иду у прилог“, поручио је Вулин.

(Танјуг)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар