Главно РС и матица

Вулин: Волео бих да је Весељи што даље од мене – да нас дели добро поседнута граница

„КАДА БУДЕМО ИМАЛИ ТАКВУ ГРАНИЦУ – ИМАЋЕМО И ИЗВЕСНОСТ ДА ЋЕ ВЛАДАТИ МИР“
  • Постојала је у Турској казна везивања за мртваца, док жив човек не полуди. То смо ми, везани за Приштину, Харадинаја, терористе

МИНИСТАР одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да Приштина не жели дијалог и да га идеја о разграничењу не радује, али вјерује да је могућа.

„Волео бих да Кадри Весељи буде што даље од мене, ја бих волео да између мене и њега, између нас и њих има снажна, поседнута, чврсто добро поседнута граница, јер када то будемо имали, онда ћемо имати извесност да ће владати мир“, рекао је Вулин за телевизију О2, напомињући да за своју идеју нема подршку предсједника државе Александра Вучића ни владе.

Говорећи о својој идеји разграничења, Вулин је навео да западне земље сматрају да Срби не смију да угрозе на било који начин „територијалну целовитост великог и независног Косова“ и да је он против таквог става.

„Докле ћемо бити везани за оно што ради Приштина, да од њихових потеза зависи наш развој“, упитао је.

„Постојала је у Турској казна везивања за мртваца, док жив човек не полуди. То смо ми, везани за Приштину, Харадинаја, терористе“, рекао је Вулин.

Он је рекао да у рјешавању косовског питања мора да се мисли на све Србе без обзира гдје год да живе, наводећи и да Србија нема територијалне претензије према другим државама.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар