Главно Предсједник РС

Цвијановић: Србија и у Нишу показала да је држава од централног значаја на западном Балкану

„ПАРАДА ЈЕ БИЛА БИЛА ВЕЛИЧАНСТВЕНА – ВИДЉИВО ЈЕ ДА ЈЕ СРБИЈА КОНСОЛИДОВАЛА СВОЈЕ РЕДОВЕ“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Нишу да је одржана величанствена војно-полицијска парада „Одбрана слободе“ која је уприличена поводом Дана побједе над фашизмом, као једног од најважнијих датума у историји човјечанства.

„Ово је била добра прилика да Србија покаже много тога. Видљиво је да је Србија консолидовала редове, ради на јачању и успијева да ојача институције и покаже да је стабилна држава од централног значаја на западном Балкану“, рекла је Цвијановићева новинарима послије приказа способности Војске и Министарства унутрашњих послова Србије у оквиру обиљежавања Дана побједе над фашизмом.

Она је истакла да је веома поносна што је предсједник Србије Александар Вучић јуче честитао Дан побједе над фашизмом грађанима Србије и Републике Српске.

„Почаствована сам што сам имала прилику да присуствујем овом догађају. Сматрам да је природно и логично да смо данас овђе српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и ја као предсједник Републике Српске“, рекла је Цвијановићева.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар