Predsjednik RS Foto

Dodik lovcima otpjevo i „Ne može nam niko ništa“ koju neki smatraju njegovom `himnom`

U ŠIPOVU ODRŽANA 37. TRADICIONALNA „HAJKA NA VUKA“, ALI NIJE BILO KAO SVAKE GODINE

LOVAČKO udruženje „Tetrijeb“ Šipovo i ove godine je u saradnji sa ŠG „Gorica“ i opštinom Šipovo organizovalo 37. tradicionalnu lovačku manifestaciju „Hajka na vuka“.

Bila bi to lovačka manifestacija koja se ni po čemu ne bi razlikovala od prethodnih, da njen počasni gost nije bio predsjednik Republike Srpske i lider SNSD Milorad Dodik.

Manifestacija je druželjubivog karaktera, a nastala je pobratimstvom lovačkih udruženja „Tetrijeb“ Šipovo i „Jedinstvo“ Perlez iz Srbije.

I ove godine Lovačko udruženje „Tetrijeb“ ugostilo je mnogobrojne ljubitelje lova, među kojima i najpoznatije lovce među domaćim političarima.

Od ranije je poznato da su visokopozicionirani članovi SNSD-a, Nebojša Radmanović, poslanik u Domu naroda BiH i Džerard Selman, predsjednik Ustavnog suda RS, strastveni lovci.

Ove godine je lovačku uniformu obukao i pridružio im se i Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske. Domaćin mu je bio načelnik Šipova Milan Kovač, inače njegov kum.

Dodik nije propustio priliku da zapjeva lovcima uz srneći paprikaš i teletinu, pa se na repertoaru od 5-6 pjesama našla „Miljacka“, ali i njegova himna „Ne može nam niko ništa“.

https://vijesti.ba//clanak/394527/dodik-u-lovu-u-sipovu-red-hrane-red-pjesme

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar