РС и матица

Брнабић: Нећемо одговорити реципрочно – Србија неће затварати границу за грађане Црне Горе

„АЛИ ХОЋЕ ЗА ЦРНОГОРСКЕ МАФИЈАШЕ И КРИМИНАЛНЕ КЛАНОВЕ“
  • Прави разлог за одлуку Црне Горе да отвори границе за низ земаља, али не и за Србију није у епидемији корона вируса и броју заражених
  • Овакав однос црногорског премијера послао је јасну поруку грађанима. Замолила бих да грађани што дуже и у већем броју остају у нашој Србији и да ако негде морају да оду не иду тамо где су грађани Србије непожељни

СРБИЈА неће затварати границе за црногорске грађане, као што је то урадила Подгорица за грађане Србије, али ће бити затворена за црногорске мафијаше и криминалне кланове, поручила је вечерас прмијерка Ана Брнабић, поводом одлуке Црне Горе да за грађане Србије не отвори границу 1. јуна.

Србија, каже премијерка, неће уводити реципрочне мјере, али је истакла да наши грађани не би требало да иду тамо гдје су непожељни.

Она је за тв Пинк рекла да грађани сада могли да виде да су непожељни у Црној Гори, јер ми, како је истакла, нисмо лагали да људи умиру од грипа или запаљења плућа, а не од корона вируса.

„Наставићемо и даље да се понашамо одговорно и озбиљно према нашим грађанима и да увек говоримо истину“, рекла је премијерка, иако, како је додала, прави разлог за одлуку Црне Горе да отвори границе за низ земаља, али не и за Србију није у епидемији корона вируса и броју заражених.

Србија, међутим, неће одговарати реципрочним мјерама према црногорским грађанима.

„Нећемо спречавати обичним црногорским грађанима да посјете Србију, али хоћемо још снажније и још оштрије спречавати улазак криминалаца и мафијашких кланова из Црне Горе који су деценијама убијали по Србији и терорисали наше грађане“, рекла је Брнабић.

Она је истакла да у борби против криминалаца из Црне Горе Србија неће имати милости.

„Овакав однос црногорског премијера послао је јасну поруку грађанима. Замолила бих да грађани што дуже и у већем броју остају у нашој Србији и да ако негде морају да оду не иду тамо где су грађани Србије непожељни“, поручила је премијерка.

1 коментар

Кликни овде да поставиш коментар