РС и матица

Вучић: Због чега Иванић не држи придике онима који се отворено мешају у изборе у РС?

НАГЛАСИО ДА СЕ НИЈЕ МИЈЕШАО И ДА СЕ НЕ МИЈЕША У ИЗБОРЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

ШТО се тиче изјаве Младена Иванића да Србија не треба да се меша у изборе у Републици Српској, лично се до сада нисам мешао ни на прошлим изборима, ни на претпрошлим и не знам на кога је то Иванић мислио“, рекао је Александар Вучић новинарима у Београду, након обиласка Клиничко-болничког центра у Земуну.

Он је рекао да није чуо Иванића да то говори о онима који су се мешали некада раније у изборе у Републици Српској“.

Али, можда сам ја погрешио, па то нисам видео. Волео бих да је такву врсту придика држао неким другима који се отворено мешају у изборе у Републици Српској“, додао је Вучић.

Што се тиче избора у БиХ и да ли ће као хрватски и бошњачки члан за Предсједништва БиХ побиједити Жељко Комшић и Денис Бећировић, Вучић је рекао да прати кампању, али не жели да коментарише ништа док се избори не заврше.

Он је истакао да ће Република Српска морати да опстане зато што је то воља српског народа и зато што је то воља међународно-правног уговора какав је Дејтонски споразум, а један од гараната његовог спровођења је и Србија.

https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Vucic-Ne-znam-na-koga-je-Ivanic-mislio-kada-je-govorio-o-mijesanju-u-izbore/497337

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар