Главно РС и матица

Захарова са осмјехом у Београду: разговори са Дачићем и Поповићем, па – одлазак у Гучу

БИЋЕ ГОСТ ДРАГАЧЕВСКОГ САБОРА ТРУБАЧА – ДАН ПОЧЕЛА У ТЕРЕТАНИ

ПОРТПАРОЛКА Министарства спољних послова Русије Марија Захарова почела је посету Београду сусретом са шефом српске дипломатије Ивицом Дачићем, а током дана предстоји јој и сусрет са министром за иновације Ненадом Поповићем и одлазак у Гучу, гје ће бити гост Сабора трубача.

Састанак са Дачићем, ком је присуствовао и амбасадор Русије у Београду Александар Чепурин, почео је у ведрој атмосфери, уз осмјехе, и – велико интересовање новинара.

Дачић и Захарова су одавно успоставили пријатељске контакте, што показују и поклони које су размјењивали.

Шеф српске дипломатије је раније већ поклањао портпаролки руског Министарства спољних послова српски јелек и лицидерско срце, а она њему цигару са својом фотографијом.

И овога пута Дачић спрема изненађење за гошћу из Русије, а према наводима медија, биће то марама чувене модне креаторке Роксанде Илинчић.

Захарова је напорни распоред започела тренингом у теретани.

– Јутрос сам се нашла у Београду. Скупљам снагу пред консултације о информационој проблематици у Министарству иностраних послова Србије, сусрет са политичарима и јавним личностима, као и пред разговор са локалним медијима – написала је она на Фејсбуку.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:743110-Sastali-se-Dacic-i-Zaharova-sef-diplomatije-sprema-iznenadjenje

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар