Скупштина РС

Чубриловић: Бол породице Драгичевић се злоупотребљава за преобликовање власти у Српској преко улице

„ЈЕДНА СТРАНКА ПРЕКО ПРОТЕСТА БИ РА УРАДИ ОНО ШТО НИЈЕ УСПЈЕЛА НА ИЗБОРИМА“

ПРЕДСЈЕДНИК Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић оцијенио је данас да није људски ни морално злоупотребљавати бол породице Драгичевић и политизовати случај страдања Давида Драгичевића како би се на улици преобликовала власт у Српској.

„Сад више није предмет страдање тог момка /Давида/. Сад су ту потпуно нови захтјеви и предмети – на улици се жели преобликовати власт у Републици Српској, као да нисмо имали изборе прије који мјесец“, рекао је Чубриловић новинарима у Бањалуци.

Он је нагласио да такво нешто није добра порука ни Српској, ни БиХ, те да није добро то што једна странка која се активно укључила у те процесе на улици жели да рјешава оно што се није успјело на изборима.

„То свакако није добро и надам се да ће институције одрадити свој посао на најбољи начин, а организатори оваквог скупа су преузели обавезу да све протекне у миру“, додао је Чубриловић.

Он је нагласио да треба дати подршку институцијама да раде свој посао и да би институције требало што прије да се огласе, а прије свега тужилаштво, јер овај случај епилог мора имати кроз рјешавање у институцијама.

„Другачије неће бити ни добро, ни могуће, а улица ништа добро није донијела“, поручио је Чубриловић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар