Skupština RS

Dodik: Ono od sinoć bi ovi u opoziciji nazvali performansom, a narod – zezanjem

„NIKO KO SE ZAISTA BAVI PRISLUŠKIVANJEM – TO NE SAOPŠTAVA JAVNO“

SRPSKI član Predsjedništva BiH i lider SNSD- a Milorad Dodik rekao je da je ono što je rekao sinoć na sjednici Narodne skupštine u vezi sa prisluškivanjem bio performans.

– Naravno da je to bio dio odnosa u samoj Skupštini. I onaj koji prisluškuje to ne oglašava i ne saopštava javno. To je ono što bi oni u opoziciji nazvali performans ili što bi se u običnom narodu nazvalo zezanje – rekao je Dodik.

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač nakon što su lideri SDS-a i PDP-a Mirko Šarović i Branislav Borenović te poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Draško Stanivuković najavili krivične prijave protiv njega i srpskog člana Predsjedništva BiH i SNSD-a Milorada Dodika zbog prisluškivanjarekao je u Narodnoj skupštini da niko ne prisluškuje poslanike opozicije:

Tačno je da je srpski člana Predsjedništva BiH sinoć ovdje vodio određenu političku igru sa pojednim poslanicima, konkretno sa Stanivukovićem i Vukanovićem. Oni koji to prate znaju da se pojavljivanjem gospodina Dodika u skupštini dešavaju takve stvari.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar