Главно Странке

Цвијановић у Трнову: Ово нису обични избори – добићемо ову утакмицу

ДОДИК: МОЈА СНАГА ЈЕ У ВАШОЈ ПОДРШЦИ – НАСТАВИМО ДА ЗАЈЕДНО ГРАДИМО СРПСКУ
  • Жељка ЦВИЈАНОВИЋ: „С друге стране немате никакву праву политичку активност и понуду. Друге стране сједе по ћошковима, по студијима, тамо се праве разни црни спотови и измишљају се приче, каљају се људи. Тамо нема политике, а то народу треба“

КАНДИДАТ  СНСД-а за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Милорад Додик изјавио је јуче у Трнову да вјерује да грађани препознају шта је власт, под вођством СНСД-а, урадила и позвао их да наставе да заједно граде ову општину и Српску.

„Моја снага се заснива на вашој подршци. Иза нас је 12 година мира и додатне стабилности и развоја Републике Српске под вођством СНСД-а. Потребно је да се чујемо и разумијемо. Хоћу јасно да вам кажем да желим да вас стимулишем да заједно наставимо да изграђујемо Трново“, истакао је Додик и нагласио да вјерује у снагу Трнова и Српске.

Он је позвао грађане да 5. октобра дођу на отварање новог објекта Болнице у Источном Сарајеву, подсјетивши да је 80 милиона из буџета Српске уложено у ту здравствену установу и нову опрему.

„Ми сматрамо да овај народ то треба да има. Ми смо у Источном Сарајеву све што је било постављено као агенда за рјешавње и ријешили“, нагласио је Додик.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је поносна на становнике Трнова и њихову истрајност да опстану овдје гдје је то било тешко јер су безброј пута били под притиском, нападани и оспоравани.

„Власти СНСД-а које су базиране у Бањалуци никада нису престале да мисле о Трнову и воде рачуна о нашим људима овдје, а реализовани пројекти то потврђују. Ово није обична кампања, ни обични избори. Да јесу, имали бисмо укрштање аргумената, имали бисмо двије стране и утакмицу. При томе треба запамтити, да утакмицу воде и креирају навијачи, а добијају играчи. Ми ћемо добити ову утакмицу“, поручила је Цвијановићева.

Она је додала да је ово кампања у којој СНСД иде и дружи се са људима, окупља се око сваке важне ствари, пројекта, што увијек раде.

„Ово је вријеме када показујемо нашу снагу, политика је таква. С друге стране, немате никакву праву политичку активност, понуду. Друге стране сједе по ћошковима, по студијима, тамо се праве разни црни спотови и измишљају се приче, каљају се људи. Тамо нема политике, а то народу треба. Политика да бисмо доносили политике и за здравство па да имамо болнице, и за пољопривреду, инфраструктуру“, навела је Цвијановићева.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар