Странке

Иванић признао Додикову побједу; Кошарац: Побиједио га је и у Бањалуци

ТВРДИ ДА ГА ЈЕ ПОРАЗИЛО СЕЛО, А ПОДРЖАЛА ТРИ НАЈВЕЋА ГРАДА – БАЊАЛУКА. ДОБОЈ И БИЈЕЉИНА
  • Сташа КОШАРАЦ: „Иванић је убједљиво изгубио и на селу и у градовима. Није тачно да је Додик поражен у Бањалуци, гдје је побиједио, баш као и у Приједору, Градишци, Источном Сарајеву, Зворнику и Требињу“

КАНДИДАТ Савеза за побједу за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да је његов противкандидат Милорад Додик добио изборе.

Нагласио је: „За њега су гласали бирачи у сеоским срединама“.

Иванић је навео да се „изборна база Додика преселила на село“ и да је изгубио ослонац у градовима.

„Додик је изгубио у Бањалуци, Добоју и Бијељини, већим, урбаним срединама“, навео је Иванић у ауторском тексту за београдски лист „НИН“.

Кошарац: Иванићево признање пораза је и порука Говедарици и `Савезу за поразе`

ЧЛАН Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац рекао је да је кандидат Савеза за побједу за српског члана Предсједништва БиХ „Младен Иванић признао пораз и тако послао поруку Вукоти Говедарици, Браниславу Бореновићу и осталима из ‘Савеза за поразе’ да се ману уличних протеста“.

Коментаришући Иванићеву тврдњу да је његов противкандидат Милорад Додик добио изборе, те да су за њега гласали бирачи у сеоским срединама, Кошарац је изјавио Срни да је у цијелој тој причи најважније да је Иванић признао пораз.

„Иванић је убједљиво изгубио и на селу и у градовима. Није тачно да је Додик поражен у Бањалуци, гдје је побиједио, баш као и у Приједору, Градишци, Источном Сарајеву, Зворнику и Требињу“, подсјетио је Кошарац.

Он је нагласио да је Иванић доживио један од најубједљивијих пораза у посљедњој деценији и да сада покушава да пронађе било какав изговор.

„Убједљиво је поражена Иванићева политика попуштања, нечињења и спавања у Предсједништву БиХ. Иванић је лоше радио свој посао, што су грађани препознали и казнили на изборима“, нагласио је Кошарац.

Он је додао да је Милорад Додик, са више од 350.000 гласова, убједљиво најпопуларнији политичар у цијелој БиХ.

„О томе би требало да воде рачуна и Иванић и сви они који на било који начин покушавају да оспоре побједу Додика, Жељке Цвијановић и СНСД-а на протеклим изборима. Воља народа треба да се спроведе и то је суштина сваких избора“, закључио је Кошарац.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар