Stranke

Kandidat „Vidovdanske koalicije Igor Radojičić: Banjaluka nije eksperiment za loše đake

„GRAD MORA BITI ODLIČAN - OKUPLJENI SMO DA GRADIMO DALJE I DA TO TRAJE“
  • Potpisivanju sporazuma su prisustvovali i Željka Cvijanović, predsjednica RS, Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva RS, Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne Skupštine RS, Petar Đokić, lider SP, Dragan Čavić, lider NDP i Goran Selak, lider SPS

IGOR Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka i kandidat za novi mandat, potpisao je sa još devet partija sporazum o međusobnoj saradnji na predstojećim lokalnim izborima.

Radojičić je rekao da je ovaj sporazum potpisan sa ciljem da razvoj grada Banjaluka bude nastavljen na programu 2024, pod nazivom Okupljanje za Banjaluku 2025 plus.

Okupljanje za Banjaluku je jedan novi program. Okupljeni smo da gradimo dalje i gradimo da to traje“, rekao je Radojičić.

Radojičić je dodao da se koncept koalicije nastavlja na projekat Banjaluka 2025, sada kao Banjaluka 2025 plus.

Grad mora biti odličan. Banjaluka nije eksperiment za loše đake“, kazao je Radojičić, kandidat novoformirane „Vidovdanske koalicije“.

Potpisivanju sporazuma su prisustvovali su i Željka Cvijanović, predsjednica RS, Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva RS, Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne Skupštine RS, Petar Đokić, lider SP, Dragan Čavić, lider NDP i Goran Selak, lider SPS-a.

Dodik: Radojičić zaslužuje novi mandat,  Banjaluka jednako zaslužuje Radojičića

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik uvjeren je da će na predstojećim lokalnim izborima pobijediti „Vidovdanska koalicija“ koja je danas u Banjaluci potpisala sporazum o međusobnoj saradnji.

Dodik smatra da aktuelni gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić zaslužuje novi mandat i da jednako toliko Banjaluka zaslužuje Radojičića kao ozbiljnog političara, koji je pokazao sposobnost da oko jedinstvenih ciljeva okupi različite političke partije i grad Banjaluku.

„Kao lider SNSD-a, imam osjećaj da smo mi već pobijedili“, rekao je Dodik novinarima nakon što je prisustvovao potpisivanju koalicionog sporazuma predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igora Radojičića sa predsjednicima gradskih odbora devet političkih partija.

Prema njegovim riječima, „Vidovdanska koalicija“ samim činom okupljanja pokazuje ozbiljnost.

„Veoma mi se sviđa ono plus što govori o tome da je ovo dugovječna koalicija i da ćemo u okviru ovih kapaciteta partija koje su okupljene i na republičkom nivou raditi zajedno kako bismo ostvarili najbolje moguće rezultate“, naglasio je Dodik.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar