Странке

Обрен Петровић: Подржавам Додика – његово дјеловање и снагу

„ВИШЕ ПУТА МЕ ОН ПОСЈЕТИО ЗА ДЕВЕТ МЈЕСЕЦИ НЕГО СДС-МИНИСТИ ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ“
  • Градоначелник Добоја потврдио и подршку два СДС-ова посланика из Добоја власти у Бањалуци, те додао да вјерује да ће им се придружити и Мићо Мићић из Бијељине, те Милован Бјелица из Соколца које је јавно позвао да то учине

ГРАДОНАЧЕЛНИК Добоја Обрен Петровић и новоизабрани посланик СДС-а у Парламенту БиХ састао се данас у Добоју са предсједником Републике Српске и новоизабраним чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, а након састанка је поручио да подржава лидера СНСД-а, те снагу и енергију коју он показује у раду.

Петровић је рекао да цијени само рад и да ће Додик имати његову подршку.

„Сигурно да ћемо ове четири године искористити да добијемо помоћ и Владе Републике Српске и Савјета министра“, навео је Петровић.

Инфраструктурни пројекти, али и висока политика биле су теме састанка Додика са Петровићем.

Петровић је поновио да његова подршка СНСД-у у Парламенту БиХ није упитна, те казао да га је у протеклих девет мјесеци Додик посјетио више пута него сви СДС-ови министри у Савјету министара БиХ за протекле четири године мандата.

Петровић је потврдио и подршку два СДС-ова посланика из Добоја власти у Бањалуци, те додао да вјерује да ће им се придружити и Мићо Мићић из Бијељине, те Милован Бјелица из Соколца.

Милорад Додик је казао да очекује подршку још неких СДС-ових одбора из ове регије.

Рекао је да сутра почиње изградња спортске дворане и да очекује од предсједника да посјети градилишта.

„Предсједник Додик је изгубио у Добоју, нажалост човјек који је највише помагао је најлошије прошао“, рекао је Петровић.

Додао је да „мора имати људе од акције“.

„Сигуран сам да ће се то поправити, морамо дати гласове који помажу граду Добоју. Морамо имати људе од акције. Спреман сам да с предсједником радим у наредном периоду. Енергија коју предсједник Додик има је стварно велика, мислим да ће ови људи у Сарајеву то искористити“, навео је Петровић.

Навео је да имају одлуку Скупштине од 180 чланова, те да они дају Додику подршку.

„Позивам Мићу Мићића и Цицка Бјелицу, да изврше притисак на ГО СДС да се то уради. Ми представљамо све грађане Републике Српске и све оне што поштују Републику Српску. Немамо никаквих захтјева већ да се настави подршка коју смо досад имали“, навео је Петровић.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Petrovic-Podrzavam-Dodika-njegovu-snagu-i-energiju-koju-pokazuje-u-radu/506530

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар