Главно Странке

Општински одбори ДНС у Теслићу, Челинцу и Станарима стали на страну Чубриловића

ТРАЖЕ ЊЕГОВО ВРАЋАЊЕ У РУКОВОДСТВО СТРАНКЕ, А И ОДГОВОРНОСТ ЊЕНОГ ЛИДЕРА МАРКА ПАВИЋА

ПРЕДСЈЕДНИШТВА Општинских одбора ДНС-а Челинац, Теслић и Станари осудила су одлуку Предсједништва ДНС-а да смјене Недељка Чубриловића са мјеста замјеника предсједника странке.

„Дајемо пуну подршку Чубирловићу и смјена није коректна. Чубриловић је синоним за ДНС и одлука о подршци Чубриловићу на сједници Предсједништва ОО је донијета једногласно“, рекао је Маринко Ђукић, предсједник Општинског одбора ДНС-а у Теслићу додајући да ће чланови овог одбора гласати против смјене Чубриловића на сједници Главног одбора.

У Општинском одбору ДНС-а у Челинцу кажу да се ради о срамној одлуци Предсједништва ДНС-а те да је осуђује већина чланова и да је жалосно да о томе одлучују људи који су неколико мјесеци чланови странке.

„Због свега тога Предсједништво ДНС-а Општинског одбора Теслић и чланство ДНС-а са подручја општине Теслић траже сазивање ванредне сједнице Скупштине ДНС-а на којој ће тражити оставку предсједника Марка Павића“, рекао је Зоран Спасојевић, предсједник ОО ДНС-а у Челинцу.

И Општински одбор ДНС-а у Станарима дао је данас једногласну подршку Чубриловићу, а од страначког руководства затражио да се врати принципима дјеловања на којима почива ДНС.

„Осуђујемо смјену Чубриловића са позиције замјеника предсједника странке и на наредној сједници Главног одбора ДНС-а тражићемо да та срамна одлука страначког Предсједништва буде стављена ван снаге“, наведено је у саопштењу Општинског одбора ДНС-а Странари које је потписао предсједник Бошко Прелић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар