Странке

Шпирић: Говедарица лансира слоган `Вратити Српску народу`, боље да врати СДС Српској – ако је више могуће

„САМО СПРСКИ НЕПРИЈАТЕЉИ МОГУ У ИСТУ РЕЧЕНИЦУ СТАВЉАТИ СРПСКУ И ХОЛОКАУСТ“

САМО  провјерени српски непријатељи могу ставити у исту реченицу Холокауст и Републику Српску, како је то у Брчком урадио кандидат Савеза за промјене за предсједника Српске Вукота Говедарица – рекао је потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић.

Он је Срни изјавио да, умјесто што смишљају слогане у покушају да га спасу ове срамоте, из Савеза за промјене треба да се извине народу којем су увриједили и претке и потомке.

„И док јавност чека барем извињење, они су изашли са предизборним слоганом `Вратити Српску народу`, заборављајући да су народ и Српска једно, а оно што би требало вратити, или барем покушати јесте `вратити СДС Српској`, ако је то уопште могуће“, рекао је Шпирић.

Он је нагласио да је, вршећи власт у Сарајеву у посљедње четири године, СДС на челу Савеза за промјене „продао душу ђаволу“, па се народ у Републици Српској с правом пита ако се они зову „зора“, како се онда мрак зове.

„Због оваквих изјава и издајничког понашања Савеза за промјене у Сарајеву Милорад Додик и Жељка Цвијановић под заставом Српске немају достојне противкандидате на октобарским изборима“, поручио је Шпирић.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар