Odabrano Svijet

Bil Klinton avionom „Lolita ekspres“ 26 puta dolazio na „Ostrvo orgija“

AMERIKANCI PITANJU „KO JE UBIO KENEDIJA“, DODALI NOVO – „KO JE UBIO EPŠTEJNA?“
  • Čak i ako rezultat istrage koja je otvorena bude potvrda da je Džefri Epštejn u zatvoru izvršio samoubistvu, to nimalo neće uticati na sveopštu ubeđenost u SAD da su 66-godišnjem bogatašu pomogli da umre. Uostalom, preko 70 odsto Amerikanaca ni danas ne veruje zvaničnoj verziji da je kenedija ubio Li Harvi Osvald
  • Među ljudima sa kojima je Epštejn bio povezan su i Toni Bler, saudijski prestolonaslednik Muhamed ben Salman, režiser Vudi Alen, glumci Kevin Spejsi i Kris Taker.  U taj krug je zalazio i Donald Tramp, ali sa njim nije bio previše blizak
  • Tramp je, čak, indirektno potvrdio da je zainteresovan za istragu – time što je retvitovao aluziju satiričara-konzervativa Terensa Vilijamsa da je Epštejn raspolagao kompromatom protiv Klintona i na njegovu zainteresovanost da on (Epštejn) „ne propeva“

Autor: Irina ALKSNIS, RIA Novosti

SPISAK opasnih šarada američke politike dodatno se produžio. Odsad će uz zagonetku „ko je ubio Kenedija?“ – i još neke – biti i ova: ko je ubio Džefrija Epštejna?

Čak i ako rezultat istrage koja je otvorena bude potvrda da se radilo o samoubistvu, to nimalo neće uticati na sveopštu ubeđenost u SAD da su 66-godišnjem bogatašu pomogli da umre. Uostalom, preko 70 odsto Amerikanaca ni danas ne veruje zvaničnoj verziji da je kenedija ubio Li Harvi Osvald.

Džefri Epštejn — bogati njujorški biznismen – imao je nastranu sklonost ka maloletnicama i za njeno zadovoljavanje koristio je sve svoje resurse.

Samo, na tome se nije zaustavio. Pripadnike svetskog establišmenta snabdevao je maloletnicama iz siromašnih porodica. Za njihov prevoz je koristio svoj privatni avion koji je dobio ime koje sve govori „Lolita ekspres“.

Epštejn je bio blizak i sa Bilom Klintonom koji je 26 puta kao registrovani putnik leteo tim njegovim avionom na „Ostrvo orgija“ (Litl Sent-Džejms).

Među ljudima sa kojima je Epštejn bio povezan su i Toni Bler, saudijski prestolonaslednik Muhamed ben Salman, režiser Vudi Alen, glumci Kevin Spejsi i Kris Taker.

U taj krug je zalazio i Donald Tramp, ali većina posmatrača smatra da je predsednik SAD pre zainteresovan da se Epštejnovo „samoubistvo“ rasvetli nego što može biti meta (istrage) jer sa njim nije bio previše blizak.

Zato je Epštejn duboko i čvrsto bio povezan sa  vrhuškom Demokratske partije SAD. Posebno intrigiraju njegovi česti kontakti sa bivšim američkim predsednikom Klintonom koga seksualni apetiti umalo nisu koštali Ovalnog kabineta.

Tramp je indirektno potvrdio da je zainteresovan za istragu – time što je retvitovao aluziju satiričara-konzervativa Terensa Vilijamsa da je Epštejn raspolagao kompromatom protiv Klintona i na njegovu zainteresovanost da on (Epštejn) „ne propeva“.

http://fakti.org/alter-america/bil-klinton-avionom-lo%2Clita-ekspres-26-puta-dolazio-na-ostrvo-orgija

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar