Odabrano Svijet

CNN: Demokrate protiv Trampa nastupaju kao korisni idioti Rusije

PRAVNI TIM PREDSEDNIKA SAD POČEO DA U SENATU IZNOSI NJEGOVE DOKAZE I KONTRAARGUMENTE
  • Šef Trampovog pravnog tima, Pat ČIPOLONE koji će pred senatorima nastupati još dva dana, optužio demokrate da ni jedan jedini minut nisu potrošile na procenjivanje kakve će posledice po SAD imati njihova igra sa impičmentom
  • A posledice je ovako procenila glavna antitrampovska televizija Amerike (CNN): Kongresmen  Adam Šif unapred sumnja u legitimnost novih predsedničkih izbora na kojima Tramp može ponovo odneti nepoštenu pobedu. Šifovo držanje je višestruko opasnije od svega što se tvrdi da će Tramp učiniti! Da sam zloban, iz svega bih izveo zaključak da je Šif Putinov agent. Šif je nastupio kao korisni idiot Rusije i pleše kako ona svira“

ADVOKATI Donalda Trampa počeli su da iznose dokaze, kontraargumente i ocene predsednika SAD na impičment-suđenju u gornjem domu Kongresa SAD (Senatu).

Šef Trampovog pravnog tima, Pat Čipolone, optužio je demokrate da ni jedan jedini minut nisu potrošili na procenjivanje kakve će posledice po SAD imati njihova igra sa impičmentom.

Senatori će glasanjem odlučiti: da li je Tramp u u leto prošle godine, u razgovoru sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim, zloupotrebio položaj i da li je potom ometao istragu u predstavničkom (gornjem) domu Kongresa SAD o tome.

Trampovi advokati imaće u naredna tri dana po osam sati za pobijanje optužbi demokrata.

Za njih stvari ne stoje dobro, ne samo zato što bi im za zbacivanje trampa bili potrebni glasovi dve trećine senatora, a oni imaju samo 47 od ukupno 100.

Glavna antitrampovska televizija Amerike – CNN – optužila je demokrate uključene u impičment-proceduru da su „Putinovi korisni idioti“.

Njegov politički komentator Skot Dženings ocenio je da „linija Demokratske partije povodom Trampa podriva poverenje u demokratsko ustrojstzvo SAD više od bilo čega što je činio i što čini aktuelni predsednik SAD“.

Povod za komentar bila je izjava uticajnog kongresmena-demokrate Adama Šifa da „unapred sumnja u legitimnost novih predsedničkih izbora na kojima Tramp može ponovo odneti nepoštenu pobedu“.

U komentaru CNN se posebno naglašava:

„Kada kongresmen (Šif) sa tribine Senata – pre nego što je i jedan jedini glasački listić popunjen – proglašava nelegitimnim izbore koji će biti održani u novembru – to ide na ruku želji Rusije da (u SAD) seje nepoverenje i razdor. Demokrata Šif time uništava autoritet političkih instituta SAD. Demokrate podrivaju i poverenje u administraciju predsednika SAD kao takvu“.

Dženings upozorava da demokrate preko Šifa faktički tvrde da su stubovi nosači američke demokratije posle 250 godina pali i da SAD više nisu demokratska zemlja. I podvlači:

„Šifovo držanje je višestruko opasnije od svega što se tvrdi da će Tramp učiniti! Da sam zloban, iz svega bih izveo zaključak da je Šif Putinov agent. Ali, to nije istina i svi bismo morali da budemo obazriviji kada jedni drugima lepimo slične etikete. Međutim, Šif je nastupio kao korisni idiot Rusije i pleše kako ona svira“.

http://fakti.org/alter-america/cnn-demokrate-protiv-trampa-nastupaju-kao-korisni-idioti-rusije

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar