Odabrano Svijet

Fox News: Protiv Trampa se koriste metodi obojenih revolucija koje SAD organizuju po svetu

TRAMPOV POLITIČKI STRATEG AMERIMA: „ZAPAMTITE IME – NORMAN AJZEN!“
  • Bivši portparol u Beloj kući Daren BITI: Isti profesionalci naših bezbednosnih struktura, koji su zbacivali strane lidere, sada razvijaju obojeni scenario unutar SAD
  • Ovo što se odvija pred našim očima – upozorava sunarodnike Biti – vrlo je specifična vrsta državnog udara koja se naziva revolucija u boji
  • Jedna od ključnih figura u obojenoj operaciji – revoluciji protiv Trampa – jeste Norman Ajzen. On je funkcioner Demokratske partije i njen vodeći pravni ubicaNa svom kontu ima preko 180 tužbi protiv Trampa. Deset članova zahteva za impičment formulisao je i pre predsednikovog telefonskog razgovora sa predsednikom Ukrajine Zelenskim

PROTIV Donalda Trampa se koriste metodi uz pomoć kojih su američke obaveštajne službe rušile nepoželjne režime u Istočnoj Evropi, rekao je u intervjuu za Fox News bivši portparol predsednika SAD i politički strateg Daren Biti.

Prema njegovim rečima, demokrate čine sve da rezultati novembarskih predsedničkih izbora izazovu nepoverenje. Isplaniralii su i provociranje masovnih protesta i pokretanje postizbornih sudskih sporova.

Biti naglašava: „Isti profesionalci koji su zbacivali strane lidere sada razvijaju obojeni scenario unutar SAD“.

Dodatno ukazuje: „Nacionalno glasanje putem pošte nije samo poziv na prevaru, mada to svakako jeste. Možda je još važnije da ćemo u novembru gotovo zagarantovani videti kako se horde advokata prepiru oko toga koji glasovi treba da budu uračunati. Presudno neće biti ko je dobio najviše glasova, već – ko ima više advokata. Demokrate u tome vide svoju šansu za pobedu. To smo već imali priliku da gledamo. Na primer, u Njujorku, uoči kongresnih izbora glasanje putem pošte dovelo je do toga da sudije nedeljama odlučuju kako će se brojati glasački listići koji su kasnili“.

Biti navodi: „Demokratski funkcioneri koji vode kampanju Džoa Bajdena to sigurno znaju. Zbog toga pokušavaju da zabrane kritiku glasanja poštom. Njima je potrebna neizvesnost ishoda izbora kako bi se rezultatima moglo manipulisati.

Oni to ni ne kriju! Štab Bajdenove kampanje nedavno je osnovao takozvano posebno parnično odeljenje. Regrutovao je stotine advokata za parničenje povodom izbora. To je stranka advokata“.

Biti posebno naglašava: „Mnogi su akcije preduzete protiv Trampa opisali kao državni udar. To je tačna procena. Ali, ta formulacija je previše uopštena i nejasana. Ovo što se odvija pred našim očima vrlo je specifična vrsta državnog udara koja se naziva revolucija u boji. To je model promene režima koji preferiraju mnogi u našem aparatu nacionalne bezbednosti. Naročito ga vole u zemljama Istočne Evrope, gde ruše režime koji im se ne sviđaju“.

Norman Aizen

Biti podseća da je Vašington koristio i slanje trupa u zemlje poput Iraka radi uklanjanja neželjenog vođe vojnom silom.

Ističe da su obojene revolucije nešto suptilniji i sofisticiraniji model jer se kombinacija veštački stvorenog scenarija za osporavanje izbornih rezultata i masovnih, mobilisanih protesta. Ti protesti se nazivaju „mirnim“ i „aktima građanske neposlušnosti“.

Biti izoštrava ovako: „Iste strategije i taktike ne koriste se samo protiv Trampa i to rade bukvalno isti ljudi! Profesionalci za „revolucije u boji“, sa velikim iskustvom. Jedna od ključnih figura u obojenoj operaciji – revoluciji protiv Trampa – jeste Norman Ajzen. On je funkcioner Demokratske partije i njen vodeći pravni ubica. U Obaminoj administraciji bio je – „kralj etike“. On je i vodeći arhitekta gotovo svih napora da se predsednik Tramp cenzuriše, tuži, opozove ili svrgne“.

Biti predočava Amerikancima i da je Ajzen autor je priručnika o revolucijama u boji:

„On u tom svom priručniku poziva na rušenje režima koji se ne sviđaju Vašingtonu pomoću scenarija sa izbornom prevarama i masovnim protesta koji dovode u pitanje legitimitet određenog lidera. Ajzen ima duge i kontroverzne rezultate. Na svom kontu ima preko 180 tužbi protiv Trampa. Deset članova zahteva za impičment formulisao je i pre predsednikovog telefonskog razgovora sa predsednikom Ukrajine Zelenskim. Bio je specijalni savetnik demokrata za impičment. Uključen je bukvalno u svaki aspekt ove revolucije u boji protiv Trampa“.

Biti zaključuje ovako: „Njegov najnoviji i možda najveći posao biće upotreba pravnih alata za poništavanje izbora za predsednika SAD zakazanaih za 3. novembar 2020-te. Zapamtite ovo ime: Norman Ajzen“.

http://fakti.org/alter-america/fox-news-protiv-trampa-se-koriste-metodi-obojenih-revolucija-koje-sad-organizuju-po-svetu

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar