Одабрано Свијет

Једни Украјинци би да Украјина буде „Рус“ са енглеским као државним језиком, други праве Хитлерову параду на Цреном тргу

БИВШИ СУДИЈА ВЕЋ ПИШЕ УСТАВ ЗА „РУС“ ЧИЈЕ БИ ДРУГО ИМЕ БИЛО „FEDERAL REPUBLIC OF RUTHENIA“
  • Кијевски студио Starni Games направио стратешку видео-игру под називом Стратешки ум: Блицкриг, у којој ће играчи предводити војску Адолфа Хитлера и имати прилику да баце Европу на колена и да блицкриг против СССР не само учине успешним, него и да – после „победе“ – приреде параду на Црвеном тргу

У УКРАЈИНИ – истовремено и паралелно – постоје три Украјине: русофобско-унијатска, са језиком препуним полонизама, Малорусија и руска Новорусија, која захвата све што је лево од Дњепра – од Харкова до Одесе.

Русофобски део био је по вољи и СССР, и Хитлеру, а сада је и Американцима који преко њега држе целу земљу у статусу свог протектората.

Експонент те Украјине Денис Невјадомски, који је свеже пензионисани судија, објавио је да је почео да пише устав земље која треба да буде преименована у „Рус“, тачније – у „Федеративну Републику Рус“ у којој би државни језик био – енглески.

Чак је предложио и енглеску верзију имена нове државе: Federal republic of Ruthenia.

Свака федерална јединица би имала право на свој језик, а „Рус“ имала дводоми парламент који би се звао (као и у САД) – конгрес.

Правосудни систем био би – као и амерички и британски – заснован на прецедентном праву.

Идеју да Украјина промени име у „Рус“ дао је, иначе, кијевски адвокат Андреј Федур.

Само, има и горих Украјинаца. нарочито међу онима чији су очеви и дедови ратовали на Хитлеровој страни.

Кијевски студио Starni Games направио стратешку видео-игру под називом Стратешки ум: Блицкриг, у којој ће играчи предводити војску Адолфа Хитлера и имати прилику да блицкриг против СССР не само учине успешним, него и да – после победе – приреде параду на Црвеном тргу.

Видеоигра нуди алтернативну верзију исхода Другог светског рата.

Креатори игре обећавају 16 историјских битака и четири битке из алтернативне историје.

Не крију да су дозволили да се неке битке заврше другачије него што је било у стварности.

Фактички: омогућили су да Хитлеров Вермахт баци Европу на колена.

http://fakti.org/globotpor/jedni-ukrajinci-bi-da-ukrajina-bude-rus-sa-engleskim-kao-drzavnim-jezikom-drugi-prave-hitlerovu-paradu-na-crvenom-trgu

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар