Одабрано Свијет

Кинеска научница Ли Менг Јан тврди да је корона створена у Вухану

ОБЕЋАВА ДОКАЗЕ ДА ЈЕ ТАЈ ВИРУС СТВОРИО ЧОВJЕК И ДА ЈЕ ТО УРАДИЛА ЊЕНА ЗЕМЉА
  • Наводи да је због приjетњи била принуђена да побjегне из Хонгконга у Америку, а сада се оглашава „са тајне локације

КИНЕСКИ виролог Ли Менг Јан, која је побjегла из родне земље након што су је Американци заврбовали па јавно рекла да је Пекинг прикривао чињеницу да се корона вирус шири међу људима, сада тврди да ће изнijети доказе да је вирус вjештачки.

Да су га створили људи. Наравно: у Кини.

Ли Менг Јан тврди је да је Пекинг добро знао за корона вирус и прijе него што су се појавили извjештаји о првим случајевима заражавања.

Наводи да је под претњама била принуђена да побjегне из Хонгконга у Америку, а огласила се са тајне локације и наступила са новим тврдњама.

Наводи да су извеjштаји да је корона вирус настао на пијаци у Вухану „димна завjеса“ и да ће она објавити извјeштај који ће наводно доказати да је вирус створио човjек.

„Тај вирус није из природе. Долази из лабораторије у Вухану. Секвенца генома је попут отиска људског прста и на основу тога можете идентификовати те ствари. Користићу доказе да укажем зашто је ово дошло из лабораторије у Кини, зашто су они ти који су то направили“, рекла је докторка.

Тврди да су информације које је прикупила пре него што је побjегла из земље избрисане из владиних база података и да је њеним колегама наређено да „шире гласине о њој“.

Избрисали су све моје податке, а такође су рекли људима да шире гласине о мени, да сам лажов, да не знам ништа… Покушаће да контролишу моју породицу и пријатеље“, рекла је.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар