Главно Свијет

Кривокапић: Први позив за посјету Црној Гори упутићу Вучићу

„ЖЕЛИМ НАЈБОЉЕ ОДНОСЕ СА СРБИЈОМ И СВЕ ЋУ УЧИНИТИ ДА ПОСТАНУ МОГУЋИ“

(Фото: EPA-EFE/Борис Пејовић)

  • Нагласио да то не треба да буду просто добри лични однос предсједника или премијера, па макар се премијер (Црне Горе) звао Здравко Кривокапић

КАНДИДАТ за мандатара Владе Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да ће, када буде премијер, први званични позив да посјети Црну Гору упутити предсједнику Србије Александру Вучићу.

Кривокапић је рекао да Србија и Црна Гора имају добре институционалне односе и да је то најважније.

„Желим најбоље односе управо са Србијом и покушаћу својим дјеловањем да покажем да је то могуће урадити, али и да то не буде лични однос предсједника или премијера, макар се звао Здравко Кривокапић, са неком другом особом из региона“, навео је Кривокапић.

Коментаришући „прозивке“ да као премијер Црне Горе неће прво посјетити Београд, Кривокапић је навео да ће то тако бити, али да из ове мисије позива лично предсједника Вучића да посјети званично Црну Гору, преносе црногорски медији.

Кривокапић је потврдио да је раније рекао да су предсједници Србије и Црне Горе Александар Вучић и Мило Ђукановић већи пријатељи него што су он и његов кум, али и да је спреман да се извини Вучићу као хришћанин ако је погријешио.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар