Свијет

Лихтман: Нови предсједник САД биће Џо Бајден – Трамп у новембру губи

ВАШИНГТОНСКИ ПРОФЕСОР ИСТОРИЈЕ ДОСАД ОСАМ ПУТА ПОГАЂАО ИСХОД ГЛАВНИХ АМЕРИЧКИХ ИЗБОРА
  • Алан ЛИХТМАН користи сопствени систем „13 кључева“ са исто толико питања. Ако је одговор на шест или више „да“ – побјеђују онај ко већ држи власт и његова странка. А пошто је на толико питања овога пута одговор „не“ – он тврди да Америка 3. новембра добија новог предсједника
  • Лихтман се погађањем исхода америчких предсједничких избора бави од 1984-те и омануо је само једном. Када је прогнозирао да ће предсједник САД постати демократа Ал Гор, а постао је – републиканац Џорџ Буш млађи…

АЛАН Лихтман, професор на Америчком универзитету у Вашингтону, који је предвидио избор осам предсједника, па и побједу Доналда Трампа 2016-те, дао је прогнозу и за предсједничке изборе у САД заказане за 3. новембар.

Он предвиђа да ће нови предсједник САД бити Џозеф Бајден.

Лихтман користи свој сопствени систем „13 кључева“ да би одредио побједника. Ти кључеви узимају у обзир економске факторе, положај предсједничких кандидата, социјалне прилике у САД, немире, скандале. Уз то, важном сматра и личну харизму кандидата.

„Тајна је – рекао је Лихтман – у држању у фокусу опште слике стања ствари. Без обраћања пажње на анкете, аналитику, дневна колебања – узлете и падове – рејтинга предсједничких кандидата“.

Он наглашава: ако се на шест или више питања (из „кључева“) одговара са „да“ – побјеђује онај ко тренутно држи власт. И обрнуто: ако је одговор на шест или више питања „не“ – побјеђује претендент на Бијелу кућу из опозиције.

Вашингтонски професор-погађач тврди, дакле, да ће Доналд Трамп остати без другог мандата у Бијелој кући.

Лихтман се погађањм исхода америчких предсједничких избора бави од 1984-те и омануо је само једном. Када је прогнозирао да ће предсједник САД постати демократа Ал Гор, а постао је – републиканац Џорџ Буш млађи…

Трамп је синоћ изјавио да ни Москва ни Пекинг не желе да он буде поново изабран за предсједника Сједињених Држава.

Тако је одреаговао на тврдњу шефа америчког Националног центра за контрашпијунажу и безбједност Вилијама Еванине да Русија покушава да оцрни Бајдена и да „промовише Трампову (нову) предсједничку кандидатуру.

http://fakti.org/alter-america/pogadjac-lihtman-tramp-u-novembru-gubi-novi-predsednik-sad-bice-dzo-bajden

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар