Одабрано Свијет

Мандић: Вучић је коначно рекао да Црна Гора има антисрпску власт – то је за нас најважније

ОТКРИО ДА „У САРАДЊИ СА БЕОГРАДОМ“ КРЕЋЕ КАМПАЊА ЗА ИЗЈАШЊАВАЊЕ СРБА НА ПОПИСУ 2021.
  • Лидер Демократског фронта Андрија МАНДИЋ: „Ми у Црној Гори имамо једну озбиљну, озбиљну банду, која има веома лоше намјере према српском народу, а која се лажно представља као власт једне земље

ЛИДЕР Демократског фронта Андрија Мандић рекао је у интервјуу за ТВ Прва да је за њега кључно оно што је управо саопштио предсједник Србије, јер до сада није било такве подршке званичног Београда.

„Ја сам пратећи конференцију предсједника Србије Александра Вучића, чуо оно што чекам годинама да чујем из Београда. Годинама чекам да то чујем од предсједника Србије. То су отворене, оне најкрупније ријечи и урађене праве анализе везане за Црну Гору. Дакле, у Црној Гори је антисрпска власт“, навео је Мандић.

Упитан да ли је за њега значајније то што је саопштио предсједник Србије или чињеница да је одустао од доласка у Црну Гору, лидер ДФ се без колебања  одлучио за прво:

“Значајније је ово што је саопштио. Ја сам пажљиво слушао и дуги низ година чекао да дођемо и ми негдје у оптику предсједника Србије“.    

Нагласивши да он не мора да бира ријечи као предсједник Србије, у наставку је рекао:

„Ми у Црној Гори имамо једну озбиљну, озбиљну банду, која има веома лоше намјере према српском народу, а која се лажно представља као власт једне земље“.

Упитан да ли ће протести довести до повлачења Закона о слободи вjероисповијести, Мандић је истакао да то и није циљ.

“Имајући у виду број људи на улицама, то нас не би задовољило… Они који су Закон донијели треба да одступе са власти и да се формира техничка влада.”

Лидер ДФ је потврдио да, у сарадњи са званичним Београдом, креће кампања чији је циљ, како је рекао, изјашњавање Срба на попису у Црној Гори 2021. године“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар