Odabrano Svijet

Mandić: Vučić je konačno rekao da Crna Gora ima antisrpsku vlast – to je za nas najvažnije

OTKRIO DA „U SARADNJI SA BEOGRADOM“ KREĆE KAMPANJA ZA IZJAŠNJAVANJE SRBA NA POPISU 2021.
  • Lider Demokratskog fronta Andrija MANDIĆ: „Mi u Crnoj Gori imamo jednu ozbiljnu, ozbiljnu bandu, koja ima veoma loše namjere prema srpskom narodu, a koja se lažno predstavlja kao vlast jedne zemlje

LIDER Demokratskog fronta Andrija Mandić rekao je u intervjuu za TV Prva da je za njega ključno ono što je upravo saopštio predsjednik Srbije, jer do sada nije bilo takve podrške zvaničnog Beograda.

„Ja sam prateći konferenciju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, čuo ono što čekam godinama da čujem iz Beograda. Godinama čekam da to čujem od predsjednika Srbije. To su otvorene, one najkrupnije riječi i urađene prave analize vezane za Crnu Goru. Dakle, u Crnoj Gori je antisrpska vlast“, naveo je Mandić.

Upitan da li je za njega značajnije to što je saopštio predsjednik Srbije ili činjenica da je odustao od dolaska u Crnu Goru, lider DF se bez kolebanja  odlučio za prvo:

“Značajnije je ovo što je saopštio. Ja sam pažljivo slušao i dugi niz godina čekao da dođemo i mi negdje u optiku predsjednika Srbije“.    

Naglasivši da on ne mora da bira riječi kao predsjednik Srbije, u nastavku je rekao:

„Mi u Crnoj Gori imamo jednu ozbiljnu, ozbiljnu bandu, koja ima veoma loše namjere prema srpskom narodu, a koja se lažno predstavlja kao vlast jedne zemlje“.

Upitan da li će protesti dovesti do povlačenja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, Mandić je istakao da to i nije cilj.

“Imajući u vidu broj ljudi na ulicama, to nas ne bi zadovoljilo… Oni koji su Zakon donijeli treba da odstupe sa vlasti i da se formira tehnička vlada.”

Lider DF je potvrdio da, u saradnji sa zvaničnim Beogradom, kreće kampanja čiji je cilj, kako je rekao, izjašnjavanje Srba na popisu u Crnoj Gori 2021. godine“.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar