Video Svijet

Merkelova prilikom dočeka finskog premijera imala treći napad drhtavice

BIO JE SLABIJI OD PRVA DVA, ALI JE SADA VEĆ POTPUNO JASNO DA NI JEDAN NEMA VEZE SA DEHIDRIRANJEM
  • Naredne nedelje i meseci će pokazati: da li se Merkelova nepovratno zdravstveno zaljuljala… Njene probleme ne rešava „nekoliko čaša vode“, kao što je sama tvrdila posle prve drhtavice. Ne mogu da reše ni tretmani kojima je tokom proteklog meseca bila podvrgavana. Zato se već govorka o „alchajmeru“ i „težoj formi dijabetesa“…

ANGELA Merkelima zdravstveni problem koji ni ona ni njeni lekari ne mogu nida eliminišu ni da prikriju.

Čak ni da ga isključe u vreme njenih navnih nastupa.

I danas je – u vreme intoniranja himni dve zemlje dok je dočekivala predsednika vlade Finske Anti Rinea – opet imala napad drhtavice.

Pred kamerama po treći put za samo mesec dana, a ko zna koliko ih je bilo između ta tri, moguće je – i pre njih.

Ne treba sumnjati da su Merkelovu lekari koji brinu o njenom zdravstvenom stanju pripremali i pre prvog napada drhtavice (u vreme dočeka ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog). Još je verovatnije da su učinili sve što su mogli i što su smatrali potrebnim uoči drugog napada (za vreme ceremonije polaganja zakletve ministarke pravde pred predsednikom Nemačke Frankom-Valterom Štajnmajerom).

Tada su znali da napad može da sep onovi i da prvi put preduzete mere nisu bile dovoljne. A napad je ipak usledio.

Može se samo zamisliti šta su sve preduzeli uoči dolaska finaskog premijera, a napad je usledio. Uprkos, nema sumnje, striktnom nalogu lekarima da Merkelovau „prepariraju“ tako da joj se ništa ne dogodi bar dok ne započne deo posete gosta iz Helsinkija zatvoren za javnost.

Nisu uspeli. Jedino je bilo vidljivo da je napad slabiji nego u prethodna dva slučaja.

Verovatno zbog `prepariranja`.

Međutim, drhtavica je posledica nečega što lekarski tim nemačke kancalarke još nije u stanju otkloni. A sada je potpuno jasno da `kancelarsko drhtanje` ni prvi ni drugi put – iako se zvanično tvrdilo da jeste – nije povezano ni sa kakvim vrućinama i dehidriranjima.

Finskog premijera je dočekala u uslovima koji bili bliži drhtanju od hladnoće nego znojenju koje izaziva dehidriranje.

Naredne nedelje i meseci će pokazati: da li se Merkelova nepovratno zdravstveno zaljuljala…

Njene probleme ne rešava „nekoliko čaša vode“, kao što je sama tvrdila posle prve drhtavice. Ne mogu da reše ni tretmani kojima je tokom proteklog meseca bila podvrgavana. Zato se već govorka o „alchajmeru“ i „težoj formi dijabetesa“…

http://fakti.org/globotpor/merkelova-prilikom-doceka-finskog-premijera-imala-treci-napad-drhtavice

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar