Одабрано Свијет

Њемачка са Американцима увјежбавала вођење атомског рата

СТРАТЕШКИ БОМБАРДЕРИ СВЕ ЗЕМЉЕ ЛЕТЕЛИ ИЗНАД ПОКРАЈИНЕ СЕВЕРНА РАЈНА - ВЕСТФАЛИЈА
  • Московски војни експерт др Константин СИВКОВ: „Изгледа да немачком политиком управљају врло уских видика, људи који, можда, нису ни потпуно ментално здрави. За Немачку је тренирање нуклеарног рата самоубилачки корак“!
  • Американце отворено упозорио да се узалуд играју малог локалног нуклеарног рата на територији друге државе: „Ми се нећемо цифрати – пустићемо све своје ракете одједном на САД. Ударићемо – ако до тога дође –  пуном снагом“

НЕМАЧКО ратно ваздухопловство увежбавало је – заједно са америчким – извођење борбених операција са коришћењем атомских бомби.

То је, наравно, била симулација јер се све одвијало у небу изнад немачке покрајине Северна Рајна – Вестфалија. Упркос томе, у Русији су ову вежбу схватили више него озбиљно.

Доктор војних наука Константин Сивков рекао је поводом ове заједничке нуклеарне вежбе Немачке и Сједињених Држава:

„Изгледа да немачком политиком управљају врло уских видика, људи који, можда, нису ни потпуно ментално здрави. За Немачку је тренирање нуклеарног рата самоубилачки корак“!

Сивков је подсетио и Берлин и Вашингтон да Русија у свом арсеналу има оружја које ће територију потенцијалног непријатеља претворити у радиоактивну пустињу:

„Наша подморница „Каљмар 4“ носи шеснаест ракета са по десет бојевих глава. Само једна подморница те класе, а Русија их има 13“.

Назвао је „непријатељима немачког народа“ и „потпуним штреберима“ оне у Берлину који допуштају да Немачка постане поприште нуклеарног рата.

Сивков је процењује да Сједињене Државе желе да започну нуклеарни рат на територији друге државе и да су управо ради тога нуклеарне бојеве главе малог калибра. И отворено упозорава:

„Могу они да покушају да се играју малог локалног нуклеарног рата на територији друге државе, али се ми нећемо цифрати – пустићемо све своје ракете одједном на САД. Ударићемо – ако до тога дође –  пуном снагом“.

http://fakti.org/quo-vadis-orbi/nemacka-sa-amerikancima-uvezbavala-vodjenje-atomskog-rata

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар