Одабрано Свијет

Трамп: Демократе су покварењаци који би рушили с власти и Вашингтона који тек што је добио рат

„ПРОЦЕДУРА ИМПИЧМЕНТА ЈЕ БИЛА ПАКАО – КАО ДА САМ СВАКЕ НЕДЕЉЕ БИО НА НОВИМ ИЗБОРИМА“
  • „То је био лов на вештице који је започео чим сам 2016-те ушао у предизборну кампању. То је било право зло, корупција, срамота, катастрофа, битанге… То се више никада не сме догодити ни једном нашем председнику“
  • „Да се ово што се издешавало мени догодило председнику Обами – многи би одавно били у затвору. Осуђени на много, много година“

ДОНАЛД Трамп је назвао „паклом“ импичмент-процедуру помоћу које су демократе покушале да га уклоне из Беле куће.

„Прошао сам кроз прави пакао. Потпуно неправедно јер нисам учинио ништа лоше. То је био чисто политички процес“.

Свој наступ поводом стављања тачке на `пакао` у Сенату (горњем дому Конгреса САД), Трамп је назвао „неком врстом празника“:

„Хоћу да се извиним пред члановима своје породице због свега кроз шта су морали да прођу због труле завере неких болесних и злих људи“.

После ових речи је обгрлио кћерку Иванку и пољубио супругу Меланију.

У наставку је рекао: „Веровао сам да ће – ако будем изабран за председника САД – довољно да поштено радим свој посао. А испоставило се да сам сваке недеље био на својеврсним новим изборима. То је био лов на вештице који је започео чим сам 2016-те ушао у предизборну кампању. То је било право зло, корупција, срамота, катастрофа, битанге… То се више никада не сме догодити ни једном нашем председнику“.

Нагласио је да вероватно не би сада био на положају шефа државе да није сменио бившег директора ФБИ Џејмса Комија којег је назвао „прљавим полицајцем“.

Додао је: „Да се ово што се издешавало мени догодило председнику Обами – многи би одавно били у затвору. Осуђени на много, много година“.

Трамп је саопштио да демократе неће одустати од покушаја да га сруше:

„То су покварењаци. Они се држе заједно, то је код њих историјски. Повезани су као да су спојени лепком. И да сам Џорџ Вашингтон који је управо добио рат – они би покшавали да ме смене. Исфабриковаће Пелоси (Ненси, спикер доњег дома Конгреса САД) и плачљиви Чак (Шумер, лидер демократа у Конгресу САД) још нешто“.

Признао је да то може и изостати јер су демократе већ схватиле да импичмент није био добар начин да повећају изборне шансе својих кандидата.

Оценио је да ће Демократска партија изгубити већину у Представничком дому након новембарских избора.

Трампов наступ трајао је нешто дуже од једног сата.

http://fakti.org/alter-america/tramp-demokrate-su-pokvarenjaci-koji-bi-rusili-s-vlasti-i-vasingtona-koji-tek-sto-je-dobio-rat

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар