Вијести Свијет

Бивша Трампова сарадница тврди да га је више пута чула како изговара „црнчуга“

МАНИГО ТВРДИ И ДА СЕ ТАМО ГДЈЕ ЈЕ БИО БЕЗ МЕЛАНИЈЕ ПОНАШАО КАО „ПУШТЕН СА ЛАНЦА“

БИВША директорка комуникација у одсјеку Бијеле куће за унутарвладине комуникације – Омароса Маниго Њумен – у својој новој књизи тврди да постоје снимци на којима се амерички предсједник Доналд Трамп изражава расистички, као и да се на бројним догађајима без своје супруге понашао као „пуштен са ланца“.

Како наводи АП, ово је само дио оптужби на рачун америчког предсједника које ће се појавити у новој књизи Манигоове – „Ван контроле“.

„Нисам жељела да вјерујем. Одбацивала сам туђе приче о њему (Трампу) зато што га нису познавали као ја. Ја сам морала да се лично увјерим у његов расизам и када сам то чула, много пута, више нисам могла да демантујем“, пише бивша Трампова савјетница у својој књизи, која ће се у продаји појавити 14. августа.

Она, без доказа, тврди да постоје снимци предсједника Трампа на којима у више наврата изговара ријеч „црнчуга“ током снимања ријалити програма „Шегрт“, наводи АП.

Такође је изнијела тврдње да је предсједник покушао да „купи њену тишину“ тиме што јој је понудио позицију у изборном штабу 2020. године са платом од 15.000 долара мјесечно.

Она, међутим, наводи да је морала да потпише споразум о ћутању, што није жељела да потпише.

Манигоова тврди и да је након што је одбила позицију добила низ претећих писама у којима је упозоравају да о Трампу мора да ћути.

(Танјуг)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар