Вијести Странке

Бореновић: Ако је „бијељинско дружење“ било у вријеме епидемије – смјене

НА ОБЈАВЉЕНИМ ФОТОСИМА ЈЕ И ПРЕДСЈЕДНИК ГРАДСКЕ СКУПШТИНЕ СЛАВИША МАРКОВИЋ (ПДП)

БРАНИСЛАВ Бореновић, лидер ПДП, огласио се преко Твитера након што су се појавиле фотографије са дружења у Бијељини, на којима се јасно види да окупљењи не поштују мјере, нити имају маске, те славе уз храну и пиће у јеку пандемије.

На фотографијама које су наводно настале у вријеме пандемије, а објавила их је БН телевизија, између осталих су предсједник градске Скупштине Славиша Марковић (ПДП), директор затвора Миленко Гајић (СНСД), Миленко Вичановић (ПДП), Славиша Цацановић и донедавни директор АД “Град”.

„Нема дилеме, сваком ко својим неодговорним понашањем не поштује мјере слиједе санкције. Ако су тачни наводи које су објављени нема компромиса – смјена!“, написао је између осталог Бореновић на свом Твитер налогу.

У овом времену, али и увијек, потребни су искључиво људи који показују одговорност према себи, другима и према заједници.

БН је објавила да су фотографије настале у погону производње столарије у Бијељини која је скоро покренута.

Бореновић је данас затражио и смјену Сташе Кошарца, министра спољне трговине и економских односа БиХ, након што су се јутрос појавили снимци и фотографије журке у Сарајеву.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар