Вијести Странке

Бореновић: Крећемо у велику економску, демографску и моралну обнову Републике Српске

ГРАДСКИ ОДБОР ПДП СВОЈУ ИЗБОРНУ КОНВЕНЦИЈУ ОДРЖАО У СТАРОЈ ХАЛИ „ИНЦЕЛА“
  • Носилац кандидатске листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Игор ЦРНАДАК: На Бањалуци је највећа одговорност на предстојећим изборима. ПДП жели да се послије 7. октобра у Републици Српској поштено живи, вриједно ради и да се од тог свог рада може формирати породица и да се даље гради каријера

ПРЕДСЈЕДНИК ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је данас да је ПДП одржавањем конвенције Градског одбора у старој хали „Инцела“ у Бањалуци на симболичан начин желио да поручи да креће у велику економску, демографску и моралну обнову Републике Српске.

Бореновић, који је носилац кандидатске листе ПДП-а за Представнички дом парламента БиХ из Изборне јединице један, рекао је новинарима пред почетак конвенције да ПДП хоће јасно да каже да неће Републику Српску у којој нема запослених и из које људи одлазе.

Он каже да ПДП у старој хали „Инцела“, некадашњег привредног центра Бањалуке и Републике Српске, жели да покаже да „сва лажна обећања могу стати у једну оронулу халу, што је одраз деценије владања актуелне власти“.

Бореновић је позвао грађане да подрже кандидате Савеза за промјене за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Младена Иванића и за предсједника Републике Српске Вукоту Говедарицу, као и да на изборе изађу у што већем броју.

Носилац кандидатске листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Игор Црнадак рекао је да је на Бањалуци највећа одговорност на предстојећим изборима.

„ПДП жели да се послије 7. октобра у Републици Српској поштено живи, вриједно ради и да се од тог свог рада може формирати породица и да се даље гради каријера. Направићемо Српску која ће бити пристојна и поштена“, рекао је Црнадак.

На конвенцији Градског одбора ПДП присутнима се обратио и кандидат Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица, који је рекао да су „пред свима дани у којима један народ добија или губи своју будућност“.

„Ту битку ми бијемо и ту битку хоћу да добијем са Браниславом Бореновићем и са Маденом Иванићем и са осталима који хоће искрене промјене у Републици Српској“, поручио је Говедарица.

На конвенцији Градског одбора ПДП-а представљени су кандидати за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар